Sti ceva?, inainte imi dadeai mai multa incredere, acum parca s a schimbat ceva, nu mi mai imspiri incredere, sper sa fie ceea ce cauti
De ce sa vrei sa faci un om sa sufere? Asta e unul dintre conceptele pe care nu am sa le inteleg niciodata.Razbunarea e arma prostului.Asta e cel mai bun exemplu.Nu trebuie sa ridici mana ca sa faci rau.Trebuie doar sa stii unde sa lovesti si cand.Si mai ales sa te gandesti daca se merita
Daca vrei sa sufere inseamna ca nici tu nu esti o prietena asa buna. Nu trebuie sa faci nimic, timpul le rezolva pe toate, dar daca se poarta de parca nu sar fi intamplat nimic inseamna ca nu-i pasa de greseala ei atunci ar trebui sa discuti cu ea si sa isi ceara scuze ( daca isi cere ) daca nusi cere iar nu-i pasa. Daca isi cere si simti ca nu ii pare rau si o spune doar ca sa te impace pe tine din nou nu-i pasa. Daca e prima cearta si sunteti prietene foarte bune incearca sa salvezi prieteni pentru ca e pacat sa nu mai fiti prietene.
Eu din contra ca tin la ea ff mult...si nimeni nu-i a inteles ce am vrut sa spun.eu nu vreau sa sufere ci sa inteleaga!
Rgblighter întreabă: