| Inna_5580 a întrebat:

Buna tuturor.am nevoie de ajutor.Recent o prietena ma tradat! Eu inca n-am iertato si nu stiu daca o voi face, ea insa nu isi da seama prea tare cit de mult a gresit! Vreau un sfat sau ceva ce ar ajutao sasi dee seama de greseala sa si sa sufere un pic cum am suferit si eu!

Răspuns Câştigător
| clauss a răspuns:

Sti ceva?, inainte imi dadeai mai multa incredere, acum parca s a schimbat ceva, nu mi mai imspiri incredere, sper sa fie ceea ce cauti

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

De ce sa vrei sa faci un om sa sufere? Asta e unul dintre conceptele pe care nu am sa le inteleg niciodata.Razbunarea e arma prostului.Asta e cel mai bun exemplu.Nu trebuie sa ridici mana ca sa faci rau.Trebuie doar sa stii unde sa lovesti si cand.Si mai ales sa te gandesti daca se meritawinking

| edy132 a răspuns:

Daca vrei sa sufere inseamna ca nici tu nu esti o prietena asa buna. Nu trebuie sa faci nimic, timpul le rezolva pe toate, dar daca se poarta de parca nu sar fi intamplat nimic inseamna ca nu-i pasa de greseala ei atunci ar trebui sa discuti cu ea si sa isi ceara scuze ( daca isi cere ) daca nusi cere iar nu-i pasa. Daca isi cere si simti ca nu ii pare rau si o spune doar ca sa te impace pe tine din nou nu-i pasa. Daca e prima cearta si sunteti prietene foarte bune incearca sa salvezi prieteni pentru ca e pacat sa nu mai fiti prietene.

| hhhdd a răspuns:

Ce egoista esti.straight face

| Inna_5580 explică:

Eu din contra ca tin la ea ff mult...si nimeni nu-i a inteles ce am vrut sa spun.eu nu vreau sa sufere ci sa inteleaga!