| MariaRamona a întrebat:

Va rog sa ma ajutati si pe mine.Cum pot sa-mi dau seama ca cineva mi-a instalat vreun programel in pc care ma controleaza mereu? cineva mi-a instalat windossul si cred ca mi-a bagat si un program care ma verifica. am dezinstalat team-viwer-ul, ce pot sa fac? sau cum procedez? va rog sa ma ajutati! multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti trebuie un program antispyware. Insa cel mai bine este sa te gandesti sa-ti iei un windows cu licenta de la un magazin de profil. Deschizi apoi o carte si vezi cum se instaleaza windows si gata. Cel mai ieftin windows 7 daca ai calculator bun( de generatie mai noua ) este undeva in jurul a 100 de euro. Daca nu descarci de pe net un antispyware si il lasi sa-si faca treaba( e gratuit 30 de zile ) dupa care trebuie sa platesti. Te rogi ca cel pe care il suspectezi ca ti-a instalat "programelul" nedorit sa fi fost un agiamiu care a mai instalat odata sau de cateva ori un windows si sa nu fie expert si atunci programul antispyware il gaseste si-ti spune. Insa un spyware se poate instala si de la distanta daca nu ai un security internet ( protectie gen antivirus, antispyware, malware etc ). Pur si simplu il poti primi prin email si sa se instaleze singur in calculator. Sper ca te-am speriat destul big grin

3 răspunsuri:
| MiHaI a răspuns:

Reinstal windosul sau cheama pe cineva specializat o sa-ti ia 50 100 lei

| MariaRamona explică:

Multumesc mult!

| MariaRamona explică:

Multumesc si tie mihai