| Adytza09z a întrebat:

Buna vh si eu aici ca doar aici ma pot descarca.
Deci treaba e in felul urmator;
Sunt cu o fata mai mica ca mine cu 4 ani eu am 23 ea aproape 19.
Nu stiu ce are ca de avut pe cineva nu are,de inselat nici atata. In fiecare zi cauta cearta din orice da vina pe mine, daca ii merge ceva rau eu sunt de vina.A terminat liceul si in fiecare zi sa plange ca vrea sa se angajeze ok zis si facut am cautat zi de zi ii caut de munca, ii iau ziaru pe net pe unde pot si eu nimic.
In fn ak de la un timp vrea sa plece afara ca vezi doamne "fuge cainii cu covrigii in coada"vb aia eu i-am zis ca poate gasi si aici daca are vointa si vrea dar nu.Jur lasat fe la mine tot sa fie bine nu mai rezist o yubesc prea mult da ea isi bate joc.
Va rog ce pot face mai bine mor pate suna ca sunt un nebun, nu sunt doar ca o yubesc mult si pentru eq e mai importanta o plecare in afara k mn.Nu era asa nu stiu ce are, e chioara nu stiu fac tot ce pot pentru ea si ea nimic are momente vb frumos dupa iar cauta cearta.
Asa s toate fetele ore mai exista fete care sa intelega sa zic asa.E prima mea iubita si tin mult la ea pentru ea ma m certat k toata familia dar ea nu vede.

Imi doresc cate o data sa gasesc o fata care chiar sa ma aprecieze cum o apreciez eu.
Ore mai sunt fete care chiar vor o relatie stabila si cu mintea in cap.

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DorelExpertu a răspuns:

Cum spunea melodia aia "Toate-s la fel"
Am intalnit, am vorbit cu mai multe fete, una mai diferita fata de cealalta, am ajuns la concluzia ca oricum ar fi ele, oricum ar merge relatia intre voi, trebuie sa fii rece cu ele, nu trebuie sa pari disperat, trebuie sa fii lejer, sa-ti vezi intai de tine, apoi de ele.