Daca fata te refuza politicos atunci mi se pare normal sa renunti. Pana la urma daca te-a refuzat atunci degeaba faci ce faci... nu prea ai cum s-o razgandesti.
Am vrut doar sa vorbesc cu ea, nu sa fac...(fiecare cu imaginatia lui) dar cred ca am luat-o prea tare. I-am spus salut, ce faci si am spus cine sunt pentru ca nu am mai vazut de mult nimic mai mult
Ok,scuze atunci. Pai incearca sa mai vorbesti cu ea sa vezi ce iese... Fii atent la reactiile ei. Daca nu ii face placere sa vorbeasca cu tine atunci probabil ca o sa gaseasca anumite pretexte prin care sa scape sau o sa-ti spuna direct ca esti enervant.
Incearca si vezi ce iese! Poate ca ai luat-o prea tare pentru inceput si nu a stiut cum sa reactioneze.
M-am dat de ceva timp batut. Toate sunt c***e materialiste. Nu merita sa incerci sa cuceresti vreuna.
Nu prea merita sa incerci inca o data, daca fata te-a refuzat o data stie ea de ce. De ce te-ai umili in fata unei fete? Vrei sa zica despre tine ca esti un "sclav' si nu intelegi ca ea te refuza?
Sper ca ti-am fost de ajutor