| mircea1996 a întrebat:

voi ce ati face daca nu reusesti cu o fata, mai incerci sau de da-i batut.

7 răspunsuri:
| William a răspuns:

Invata sa scrii corect, poate asa nu o sa mai fuga fetele de tine.

| RainmakerX a răspuns:

Daca fata te refuza politicos atunci mi se pare normal sa renunti. Pana la urma daca te-a refuzat atunci degeaba faci ce faci... nu prea ai cum s-o razgandesti.

| mircea1996 explică (pentru RainmakerX):

Am vrut doar sa vorbesc cu ea, nu sa fac...(fiecare cu imaginatia lui) dar cred ca am luat-o prea tare. I-am spus salut, ce faci si am spus cine sunt pentru ca nu am mai vazut de mult nimic mai mult

| RainmakerX a răspuns (pentru mircea1996):

Ok,scuze atunci. Pai incearca sa mai vorbesti cu ea sa vezi ce iese... Fii atent la reactiile ei. Daca nu ii face placere sa vorbeasca cu tine atunci probabil ca o sa gaseasca anumite pretexte prin care sa scape sau o sa-ti spuna direct ca esti enervant.

Incearca si vezi ce iese! Poate ca ai luat-o prea tare pentru inceput si nu a stiut cum sa reactioneze.

| alexalx1234 a răspuns:

M-am dat de ceva timp batut. Toate sunt c***e materialiste. Nu merita sa incerci sa cuceresti vreuna.

| BJK1903 a răspuns:

Nu prea merita sa incerci inca o data, daca fata te-a refuzat o data stie ea de ce. De ce te-ai umili in fata unei fete? Vrei sa zica despre tine ca esti un "sclav' si nu intelegi ca ea te refuza? big grin Sper ca ti-am fost de ajutor happy

| Armenianeek a răspuns:

Mai incearca.

Întrebări similare