| Alexa_9107 a întrebat:

Vreau sa merg la mare cu prietenul meu si inca un cuplu, dar cu cheltuieli putine. Si vreau sa ma ajutati putin cei care ati mai fost la mare unde este mai ieftin si mai convenabil.Va rog sa-mi dati cat mai multe detalii stiti. Multumesc anticipat:*.

1 răspuns:
| RoXyRaLu a răspuns:

Pai banuiesc ca la mare vrei sa spui statiunea mamaia.Trebuie sa stii ca, cu cat hotelul are mai multe stele cu atat costa mai mult. Cele mai bune hotele sunt hotelul iaki si hotelul malibu care au 4 stele...dar cred ca costa cam mult.De la hotelul malibu iesi dirrect pe plaja si este foarte furmos.Cat despre hotelul iaki, este o minunatie! are si piscina, dar poate vrei sa te duci pe plaja.
Toate camerele sunt dotate cu: minibar, uscator de par, aer conditionat, televiziune prin cablu, telefon cu acces international si Internet, seif.
Cam asta pentru hotelele mai bune.
Mai este si hotelul Tomis care are 3 stele si este destul de ieftin.Are camere duble, mic dejun si cina asigurate.Are si terasa, este super! Are parcare si internet gretuit.Preturi intre 300-400 lei pe saptamana.
Mai cauta si tu. Funda?:X:O3 plsss