| SoreLove a întrebat:

Vreau si eu stari pentru facebook gen " E mişto să flirtezi cu băieţii, să ieşi cu fetele oriunde vrei tu fără să te fută la cap gelozia cuiva, să te îmbraci cum vrei şi să nu te îngrijorezi în privinţa fustei scurte sau a decolteului puţin larg pentru că, vezi Doamne, s-ar putea supăra cineva pe tine, să te săruti cu cine prinzi pe la petreceri fără teama de a-i spune cineva iubitului tău, e mişto să fii liberă. Dar la sfârşitul zilei, când toate prietenele tale vorbesc cu iubiţii lor, şi le vezi cât sunt de fericite, şi că se simt protejate, tu rămâi singură. În loc de mesajul ăla de noapte bună de la jumătatea ta, primeşti…NIMIC. E mişto libertatea, dar tot mai frumos e să-ţi zică cineva:,,TE IUBESC, NOAPTE BUNA!" şi nu maică-ta." Multumesc. dau funda la cele mai multe si mai frumi.

2 răspunsuri:
| Ycu a răspuns:

Sa recapitulam vrei o stare a altcuiva sa o pui la starea ta ca sa ce? Sa fie si starea ta? Numele extraordinar cu "Sore" ca doar se poarta si poza cu un balon umflat si cu freza aia de babuin ravasit descriu tot ce este nevoie despre o fetita de 14 ani care nu are viata decat pe facebook, si care se da si ea smechera ca doar de e in fata monitorului.

Facebook-ul creeaza din ce in ce mai multe specimene nedescoperite de copii.

| SoreLove explică (pentru Ycu):

LOL. laughing scrii mult si prost laughing. puteai sa te abtii; nu aveam nevoie de loc de raspunsul tau "super inteligent". Nu inteleg ce te-ar afecta pe tine daca as avea o viata numai pe facebook; e strict problema mea cum am viata. Si ca sa stii, NU sunt eu in poza desteptaciunea pamantului:* Hai bafta ca furi curent