Deci Rasul ei copilaresc ti’a ramas in adancul sufletului. e inocenta. dementa. dulce cand vrea.O vor multi.N’o sa te mai iubeasca nimeni asa.Ai pierdut’o! Ar fi putut fi a ta!
"~> Este atat de schimbata! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie vreodata!
Nu m-ai pierdut atunci.Dar m-ai pierdut acum! x-( gata cu joaca in 2. tu esti unu eu sunt una de acum mergem pe 2 cai!
(*)Era ciudat;-s. Dar începeam să mă obişnuiesc. oricum, de răzgândit nu mă răzgândesc [-x
Aude ce vrea`. înţelege numai ce`i convine`. oftică` te că nu o mai doare de tine;)
Am vrut sa iti spun, dar nu am avut glas. Am vrut sa plec, dar pentru tine am ramas.
• Inspira Mult Talent, In Privire are Magnet.Cum ai Putea sa Nu'i Vorbesti? Ochii aia Caprui' sa Nu'i Iubesti? •
Totul trece, asa se spune.Dar nimic nu trece fara sa lase urme!
Atat am asteptat sa vedem daca’ntelegi Poti sa ai tot ce’tsi doresti daca stii ce sa alegi:X
N-am sa rup in 2 pozele in care ne imbratisam/Fiindca imi e dor de baiatul care mai de mult il iubeam/Acum ochii ce ma privesc imi par straini si goi/Dar ei nu ma mai ating chiar daca stiu ca sunt ai tai/.
» " Vreau sa fiu singura in pustietate, sa nu vad lumina zilei, doar intunericul adancul sufletului… "
Nu conteaza frumusetea care e in Zadar...Dar conteaza caracteru care este foarte rar;)
Daca vrei sa mai spui ceva, te rog spune.Si daca vrei sa pleci, acum pleaca pe bune! Stiu ca nu te mai am.Si nu imi pare bine. Dar mai bine ma impac cu ideea, decat cu tine.
Nu vei stii niciodata ce s-a intamplat de fapt... daca te-am uitat sau doar ma prefac! ღ♥•
o iubesti dar totusi renunti la ea zicnd k nu iti pasa.ea te iubeste dar iti respecta decizia.peste timp realizezi k ai gresit.insa orgoliul a fost mai mare.asa.ajungi sa o pierzi.pentru totdeauna
vreau Ca Atunci Cand Te Gandesti La Mine Sa Spui : Uite, Fata Asta Chiar A Tsinut La Mine;)
Lumea vorbeste prostii ca sa te schimbe si te minte.numai tu poti vedea si dincolo de cuvinte :-j.
Un singur lucru bun am invatat de la tine;;). sa-i dau dracu pe toti daca mie imi e bine!
Am învăţat să am răbdare. Că totu-ţi iese atunci când nimeni nu te crede-n stare!
Dezamăgirea şi`a făcut prezenţa la un moment dat Şi-am aflat că nu eşti ceea ce`am sperat să fii cu adevarat
Imi iubesc prietenii,dar dusmanii ii ador, pentru ca invidia lor ma face sa fiu mereu, cu o treapta deasupra lor.
"• Vrei sa-ti spun ce gandesc?! n`am cum sa te mint.dar stii sentimentele nu se spun.ele se simt :x "
0amenii care Mã Bârfesc Ptr. Fiecare Aspect Din ViatSa Mea Au Sh Ei 0 Calitate :>. Aratã La To0atã Lumea Cã Viata Mea Li Se Pare Interesantã;)
Nu mintea mea, ci inima e proastă, aş vrea să-i dau delete, delete… dar nu găsesc nicio tastă!
• In palma ta e inima mea nu uita sa ai grija de ea
Nu vreau sa o dau altcuiva
Ma gandesc la tine mereu
Te port in sufletul meu
Din visul meu lipsesti acum
Lasa-i pe restul sa creada ca-i tarziu, nu exista nu pot nu vreau nu stiu!
Problemele tale toate le imparti cu ea mereu
Si doar una e langa tine atunci cand iti este greu. Oare pe cate terase ai privit-o mult mai mult
De cate ori i-ai vorbit si ea ti-a raspuns cu: Te ascult!; x
Lasa, lasa ploaia sa treaca... vocea iubirii intr-o zi n`o sa mai taca
Vezi tu scumpo, o fi stat si cu tine! Stiu, stiu si ca a arso cu altele, dar el are o fata si pentru el fetita lui e cea mai importanta!
Asa e sh va fi mereuu`, 0 fata buna langa un baiat rauu` :X
O ai langa tine? nu o lasa sa plece...
.Ea nu e ca restul ea e pur si simplu ea...
Mereu cu zâmbetul pe buze nu se stresează, nu prea o interesează ce urmează.
Inchide ochii pentru o secunda, asculta in inima mea cum dorul ma inunda
Dacă pentru un moment ai crezut că o vei distruge. uite-o după puţin timp; zâmbeşte şi e dulcee :>
Nu merita sa plangi, sa te distrugi pentru'o greseala. La vârsta asta, orice greseala face parte din viata normala.
•Ochii mei de nu mai vor să te privească. E vina ta că i`ai făcut să te urască!
Nu m-ai pierdut atunci.Dar m-ai pierdut acum!:)
Oamenii spun ca iubirea e magie. Dar magia e doar iluzie.
Zambeste chiar de doare! Zambeste.Zambetu'i mai tare!:D.Nu plange totul are scaparare;). Gaseste cheia la orice incuietoare!:)
Da. A plecat! E un capitol incheiat ♥.
Ai lasat totul in urma si totul ai uitat
Ai dat cu piciorul intr-un suflet ratacit
Care s-a deschis in fata ta atunci cand a iubit...
Lacrimile-i curg, si curg in continuare
Asteptand un semn, pana cand speranta-i moare
Ai lasat nori negri care inca persista
Iar jumate din mine cred ca nu mai exista
Nu ma-ntorc din drum, nu ma-ntorc inapoi
Orice-ar fi nu-mi pasa, nu mai suntem amandoi
Las tot in urma mea, durerea cat ar fi de grea
Stii ca trece si voi fi altcineva!
M-ai incarcat de promisiuni care s-au dus
Odata cu tine iar totul a apus
Pozele le-am ars, memoriile le-am facut scrum
Plec mai departe, nu o sa ma mai intorc din drum
Si chiar iti multumesc. Ca m-ai facut sa vad ca nu esti ce-mi doresc!
#` Si vrei sa-l vezi din nou intrand pe usa`;;) Dar nu apare:( Nu intelegi cum ieri a fost dependentTzZa, iar azi nepasareee` :| `#
Vei cauta privirea mea in fiecare Ea din viata ta;).
Tu vei ramane doar tipu din scoala generala
la cat timp a trecut
si cat timp ai pierdut ca te-ai gandit prea mult
si cand ti-am scris 'ai ramas'
am crezut ca voi pune punct da uite n-am putut
Si acum daca te-as vedea Nu as vrea decat sa te pot imbratisa:[x]:[x]
♥ Cu indiferenta ta` M`ai facut mai tare` Acum nu`ti convine` Dar incet, incet` ♥Calc pe urmele tale` Si abia acum vezi si tu` K indiferenta doare!?
Un prieten adevarat imi spunea mie : Nu e totul perfect;) Dar o sa fie :).
www.Status-uri.tk - peste 100.000 de status-uri si avatare pentru toate gusturile app si cel mai tare la sfarisit :
ti-ai luat`o in cap.Ce pacat! ti-as fi spus`ca te`iubesc`da ***`. n`ar fi rimat`! :))
Aud vorbe parsive despre mine.Si continua barfa.Da cand vorba ajunge la mine.Isi cere scuze tarfa! :X
Ea nu se compara cu restul.E tot ce ai visat.Ai o viata normala? O sa ti-o dea peste cap!
Ti-ai cautat jumatatea printre multe.Majoritatea erau copile care se credeau ''adulte''.Tu vrei pe cineva jumate copil, jumate adult.Eu sunt jumate mai putin, dar jumate mai mult!
Discoteca toata, se uita cum arata Le-ar vrea o data...sa le vada la treaba!
Vrei o solutie? Simplu. pleaca! [ Da ] Altii sunt deja acolo, hai incearca [ Pa ]
O fata buna Poate sa devina repede rea Asa ca date-n colo Si nu te mai baga in viata mea
In continuare crezi ca totul iti apartine! Poti sa ai orice, dar nu si pe mine! Nu trebuie sa ma cauti.iti spun eu unde sunt.In discoteca cu baietii, acolo unde m-ai cunoscut!
Am tras de tine ani de zile sa-ti deschid ochii, Ca nu sunt târfa care pune botu-n mortii matii
Sa nu-ti treaca prin gand ca ma poti avea la degetu` mic. Sa moara mata de nu stiu prea bine sa profit
Poate... ai gheata la inima, sau gheata in pahar, da` recunoaste, ca ce vezi, te ingheata iar!
M-am saturat de Curve care doar mint frumos! Si tu le crezi ca fraieru` pentru ca esti prost!
Te uiti la mine invidioasa pe sub breton, Dar eu Te vad mai pierduta ca un apel pe telefon :X
Chiar daca el nu o sa-mi spuna "Noapte buna!", sau pe strada "Buna!". Am o prietena care ma suna ca sa-mi spuna "Fata esti de 1000 de ori mai buna decat aia pe care el o suna; x
Nu esti decat o marioneta, si-ti dai impresii esti vedeta.Ma faci sa rad, esti chiar penibil…Dar tu te crezi irezistibil!
Sunt eu mica da` a dracu`,Nu stii ce ma duce capu`,De vrei sa te joci cu mine,Baga-te daca te tine,Dar iti spun ca nu-i de bine!
Ma vrei inapoi? Eu nu, Iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m-ai facut sa plang. Am mai crescut!
Sunt perversa? Bine! Asa voi fi in continuare! Inca nu s-a nascut baiatul care sa ma calce pe mine in picioare!
Tu si prietenul tau va potriviti se pare, Ca el face doar zgomot.Iar tu esti doar o pocnitoare
Îmi vine sa râd, am impresia ca esti tâmpit! Ce mortii tai ti-am facut sa nu dormi linistit?
Asa e si va fi mereu, O fata buna langa un baiat rau :X
Corpul aproape perfect... Mai tarziu ai descoperit cum era ea...Pe cat de frumoasa pe atat de rea! :*
Zambetul ei de copil nu se razbuna. Te face sa te simti cel mai puternic cand o tii de mana :-x:-x
Mai uitã`te 0datã la mine! Chiar crezi ca 2 vorbe mã pot adduce lânGã tine? Am d`unde aLege nu e? ti uniCat pot gãsi bãie? i k tne.la fieCare metru patrat!?
Cu indiferenta ta` M`ai facut mai tare` Acum` nu`ti convine` Dar incet. incet`Calc pe urmele tale` Si acum`vezi si tu` K indiferenta doare! Dar totusi am invatat k in viata trebuie sa fii sigur pe tine.Sa nu ai incredere in nimeni
Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata, ci pe CINE ai... Iubeste-ma cand merit cel mai putin...Atunci am nevoie cel mai mult!
Nici sticle de alcool nici fumul nici alte femei Nu o s-a te faca sa uiti ochii mei.
.Tы меня хочешь? Отправь смс на номер 4242 и получи мелодию "мечтай дальше
Multi se prefak ca ma iubesc,iar eu ma prefak ca ii cred Sint asa cum nimeni nu si-ar dori sa fiu Ku nimic mai speciala,cu nimic mai deosebita doar diferita?>Sint fericirea celui ce ma iubeste,tristetzea celui ce ma uraste si okupatia celui ce ma invidiaza Sint ceea ce sint si daca acest lucru nu este de-ajuns pentru cineva Atunci acel cineva nu este de-ajuns pentru mine Akcepta-ma asa cum sint kaci altfel nu pot fi; Zambeste celor ce te urasc sa simta ura ta,Zambeste celor pe carere ai iubesti,sa simta dragostea ta, Iar daca vreodata cei pe care ai iubesti te vor trada, zambeste sa simta indiferenta ta? Ce Crezi Tu, Conteaza Mai Putin Pentru Mine, Oricum Fac Tot Ce Imi Vine, Nu Urmaresc Chiar Sa Va Displac, Dar REFUZ Mereu Sa Va Fac Pe PLAC>Ce crezi u deSpre mine e doar o coNcluZie...nu ma cunoSti si asta duCe La iluZie
Sunt extrem de simpla si extrem de clara... dar pot fi si extrem de calma si extrem de vulgara!"""
voi avea nevoie de ceilanti exact in aceeasi masura in care au ei nevoie de mine.Azi "da" miine "nu"! De ce sa pling? suflete si zimbete pot si eu sa fring.
imi spui vorbe goale... vrei sa ma vrajesti...STOP BABY! Yo nu mai cred in povesti"
VulpeaDinUmbra întreabă: