De ce tot timpul ea, daca te gandesti la mine? De ce nu te intorci? Nu pot sa te uit, stii bine!
O vezi plimbandu-se cu el. Iubire acum ii jura la fel. Cu tine tot asa facea cand o aveai si te avea:X
Tu si eu pierduti intr-un vis din care nu vreau sa ma trezesc. Deoarece cred ca nu mai exista timp pentru noi.
Sa nu crezi niciodata ca daca zambesc sunt fericita. Nu te-am uitat, doar ca m-am obisnuit sa traiesc fara tine!
De-ai putea sa vii o clipa. Sa ma vezi atat as vrea. Si sa te convingi iubire. Ce-a ramas in urma ta!
Si stiu ca niciodata n-ai fi renuntat la el! Indiferent de cum era mincios sau infidel.
Mi-ai promis prea multe care stiai ca nu vor fi, dar pe-atunci totul era posibil, normal, eram copii.
Ea e fata pe care ai ranit-o cand ai plecat, este singura care te-a iubit cu adevarat. Ea nu e de vina ca intre voi s-a terminat. "Sa ai grija de tine" i-a zis cand a plecat!
De n-ar fi fost ceata, ai fi vazut ca te iubeam. De n-ar fi fost frig, ai fi simtit cum tremuram. De n-ar fi fost ploaia, ai fi stiut ca plangeam. De n-ar fi fost noapte, m-ai fi vazut cum te priveam![]()
Mereu cand iti va fi rau sa te gandesti la bine! Nu uita, ca ma ai de partea ta pe mine!
Inca te mai vreau langa mine, ce te-a facut sa te schimbi asa nu stiu. Cea dinainte nu mai pot sa fiu, stiu ca ai pe altcineva. Eu ti-am daruit in schimb toata dragostea.
Si eu care speram. Ca tu erai pentru mine cel mai potrivit. Acum stiu, da stiu, ca doar m-ai mintit.
:*