| MikeTheMuffin a întrebat:

Am ars din greseala perdeaua si am nevoie de o scuze. Initial m-am gandit sa le spun ca ma jucam cu sabiile(am niste sabii mici) si ca am intepat din greseala perdeaua si ca sa fac sa para intepat sa tai materialul si sa il fac sa para intepat dar taietura ar fi prea groasa... HELP

5 răspunsuri:
| William a răspuns:

Le spui ca te uitai pe geam, ti-a scapat tigara din mana si a cazut pe perdea.

| Radu284 a răspuns:

Nu poti sa le spui ca asta e, ai facut o greseala, o sa faci si tu niste treaba in casa ca sa compensezi pentru daune? Gen spalat farfurii, etc.

| SteelShadow a răspuns:

Stai calm, le spui adevarul si gata. Eu am spart un geam in timp ce mă antrenam la aruncat cu cutitele...

| RuxiKasandra a răspuns:

Cel mai bine este sa le spui adevarul, vor aprecia foarte mult si probabil de vor scutii de pedepse. Le spui frumos ce ai facut si pe langa le mai spui "eu am vrut sa fiu sincer cu voi, v-am spus inainte ca sa stiti la ce sa va asteptati, imi pare rau a fost o greseala, nu a fost intentionat. Sper sa apreciati macar ca am spus adevarul". E mai bine sa spui adevarul pentru ca oricum nu sunt prosti si se vor prinde.

| EuuRazvan1234 a răspuns:

Le zici ca te jucai cu focul (squ ce faceai tu) si ai ars-o din greseala. Gasesti un motiv pentru care ai ars-o. Daca ai tai te pedepsesc, asta e, accepti ideea ca ai gresit. Nu prea cred ca ai cum sa o maschezi.