anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa va intreb ceva, si sa imi oferiti niște sfaturi bune!
Multumesc!

Deci am o relatie cu o fată de 1 an si 5 luni, si cand avea 17 ani i-am propus sa facem si noi un pas inainte (ști ce zic), si mi-a zis ca dupa ce face 18 ani, ca ma doreste si ea mult, ca mai iubeste, dar dupa 18 ani!

Normal ca am fost de acord, acum a facut 18 ani de 4 luni si i-am mai zis odata si, ca nu sti!

I-am zis ca daca nu o mai atrag, nu ma mai iubeste, ne vedem fiecare de drumul lui in viata, nu pot sa tin pe cineva cu forta!

Chesti este ca:
Vorbeam la telefon cu ea si a vazut ceva pe NET si mi-a zis ca IUBI nu imi cumperi si mie aia, normal IUBI ca iti cumpar si nu sunt ieftine lucruile pe care le vrea EA, dar nu conteaza daca ea isi doreste, dar cand ii zic ca iubi am si eu nevoie de tine, te doresc, la care mi-a zis -Să iti pui pofta in cui - și alta data cand i-am zis si eu asa cand a vrut sa ii cumpar un cadou, ne-am certat, ca nu o mai iubesc, ca nu ii fac toate poftele, ca na.
Eu mereu ii fac poftele, dar cand ii zic si eu, nu poate!
Ii fac toate poftele, ma comport cu ea ca o regina, nu ii lipseste nimic, ii aduc orice vrea!

Daca as fi fata si as avea un iubit cum sunt eu, pai aș fi numai langa el si na! As striga El e IUBITUL MEU!
Pentru ca am amice si vorbeam pe la scoala cu ele si imi ziceau ca au niste iubiti, "porci" ca se comporta urat cu ele, ca le jigneste, nu le-a facut niciodata un cadou si cand vad ca IUBITA MEA nu ii lipseste nimic, tot ea e suparata uneori!
Acuma poate o sa sariti sa ziceti ca sunt cumva si asa, dar nu e asa, dar am 20 de ani si simt si eu nevoi sa fac DRAGOSTE!
Si eu mereu trebuie sa imi pun pofta in cui!

Oare sunt eu prea oare ea e prea?
Ce sa fac in asemenea conditi?

Multumesc mult!

2 răspunsuri:
| MemyselfandI17 a răspuns:

Daca nu vrei sa te desparti de ea(ceea ce probabil e cea mai buna idee) incearca sa ii dai niste "teste". daca nu ii mai cumperi tot ce vrea si nu o mai rasfeti atat si se desparte de tine inseamna ca nu te iubea... daca ii povestesti si ei de amicile tale si iubitii lor porci poate intelege cat de norocoasa e si se comporta altfel.ar mai fi si ideea ca nu e inca gata de pasul urmator, dar macar sa nu mai profite de tine in halul asta...parerea mea

| nhhv a răspuns:

Nu ești în niciun fel. E și normal să vrei lucruri, că e femeia ta și simți și tu atracții sexuale față de ea. Nu știu ce să zic în privința ei, pare că-și bate joc. Dacă ești bărbat asta nu înseamnă că TU trebuie să-i faci toate mofturile. Și femeia trebuie să facă mici gesturi, că n-o doare la portofel de câte ceva semnificativ. Iartă-mă să-ți spun, dar cred că te ia de prost, că ești prea bun cu ea. Ai așteptat după ea, ai lăsat-o să se simtă pregătită pentru acel pas. Îi faci toate mofturile de prințesă. Tu ce primești? O relație nu se bazează doar pe asta. Și femeia trebuie să îi cumpere o atenție iubitului, și bărbatul trebuie să se simtă puțin răsfățat, nu numai ea. Eu zic c-ar trebui să porți o discuție serioasă cu ea privind aberațiile astea de ''nu mă iubești dacă nu faci ce zic''.