Buna![]()
Dacă nu ai nevoie de mine acum, să nu-ţi fie dor de mine mai târziu.
Inca mai astept un mesaj..hei imi era dor sa vb cu tine
Atunci când iubeşti, iubeşte din inimă, nu-ţi bate joc
Şi tu ştii că încă mă doare şi încă preferi să te joci cu asta, dar doare!
Unde e băiatu' ăla care mă făcea să râd zi de zi, care mă făcea să urlu de fericire?! Oare acel băiat de care m-am îndrăgostit eu... s-a schimbat, sau aşa a fost mereu?!
Şi mi-e dor de tine, de glumele tale, de serilele în care vorbeam ca 2 nebuni. da' tu nu realizezi şi ca prostu' dai cu picioru'
.
Şi ţine minte : În inima mea mereu' vei rămâne băiatul de pe primul loc.
.
Şi mi-e dor de zilele când mă priveai în ochii, mă sărutai şi îmi spuneai că mă iubeşti.
.
Mă doare indiferenţa ta...dar nici nu vreau să fiu bătaia ta de joc. Eu îţi spun un sincer '' Îmi e dor de tine '' .....pentru că tu pentru mine, eşti pe primul' loc! ♥
Cât de mult eu te iubesc, niciodată n-am să-ţi spun. păstrez în sufletu' meu, că m-am umilit destul
.
Fi indiferentă, şi învaţă să urăşti. că în viaţă, degeaba iubeşti
.
Amintirile mă dor, ochii lui mă seacă. aş vrea să dau timpul înapoi, să ne iubim ca altădată. ![]()
Uneori. prefer să fiu minţită că mă iubeşti
.
Şi uneori trebuie să pierdem anumite persoane ca să ne dăm seama cât înseamnă ele pentru noi. sau noi pentru ele.
Într-o relaţie este nevoie de încredere şi de iubire, nu de minciuni şi amăgire
!
Şi nu pot să mint, să spun că nu mi-e dor. Mi-e dor de al meu' băiat cu care vorbeam mereu! :
Am înţeles că vrei să pari indiferent, dar nu-ţi dai seama cât mă răneşti şi că rupi inima din mine
.
Şi uneori mă gândesc că poate cele mai scurte momente din viaţa mea au' fost şi cele mai frumoase
!
Mi-e dor de tine, de noi...de clipele în care eram amândoi. Te rog, întoarce-te înapoi! ![]()
Fără tine nimic numai e la fel, te rog întoarce-te, am nevoie de tine. de noi! :-
♥✖nYkO✖♥ întreabă:
ClauditsSa24 întreabă: