Omule, normal inseamna ceva ce practica toata lumea. Care societate era plina de homosexuali (dpdv statistic)?
In antichitate, dupa cum ai spus si tu, nu se practica homosexualitatea, ci PEDOFILIA. "Maestrii" profitau de invatatei. Erau oameni casatoriti de cele mai multe ori care regulau si pe cate-un pusti de 15-16 ani. Asta se intampla si in Imp. Otoman.
Anatomia umana arata clar ca penisul e facut ca sa intre in vagin, nu in anus. Cum de ne indoim de ceva ce este evident? Am ajuns nebuni cu totii?
Si chestia cu "dreptul" e expirata. Dupa acelasi principiu, am dreptu sa vin la tine in casa si sa-ti iau gatu'. E viata mea, face ce vreau cu ea. Corect?
La fel si cu homosexualitatea - nu are repercusiuni doar asupra ticalosului/ticaloasei care o practica, ci asupra societatii ca intreg.
Nu ma intereseaza, nu sunt nici pro nici contra, daca asa le-a lasat mama natura ei ce vina au? sa fim seriosi, si ei sunt oamenii ca restul, in ziua de azi nu prea sunt oamenii mai mult gunoaie dar asta e alta discutie
Pro, nu am absolut nimic nu ei. la urma urmei ar trebui sa ma intereseze soarte unui cuplu gay, doar daca fac parte din el si cam atat
Sunt pro!
argumentul -istoria arata clar ca relatia homo era
ceva normal! (vezi detasarea copiiilor de 16 ani in armata spartanilor!)
din pacate azi e-,. uitel pe ala, aia!-E homo sau lesbianca!
o porcarie totala, spun eu.
fiecare ar trebui sa aiba dreptul sa aleaga in viata ce dracu vrea!
Ai gandie de primitiv si esti un incuiat sinistru.
Macar daca aduceai niste argumente pertinente, cum fac altii.Chiar daca nu esti de acord, adu niste agumente mai valabile, nu prostiile pe care le-ai scuipat.
Pai si tu imbecilule (=neghiob, tampit) ce argumente ai adus?
Vezi ca esti imbecil. Nu e o jignire, doar o constatare. Ai capacitati reduse la motoras.
Nu mai reduca ca ale tale.Citeste-mi ultimul comentariu deoarece tu nu te gandesti la celelalte persoane, ci doar la tine.
Esti prostuta.
Eu nu am vorbit de domnu' (nu stiu la ce domn te referi).
Nu sunt comunist. Comunistii au liberalizat societatea dpdv sexual, dar pana si ei stiau raul pe care-l reprezinta homosexualitatea. Pana si Lenin!
Nu are ce sa ti se rupa, doar daca esti travestita.
Inima nu are treaba cu dragostea. Probabil ai ramas la nivel de educatie sateasca. Inima pompeaza sange. Poate te referi la hormoni...
Iar in ultimul paragraf demonstrezi (din nou) ca esti prostuta. Confunzi validitatea cu adevarul. Ia uita-te in DEX.
Hai ca mai stau online 20 de min. Daca mai ai nelamuriri, raspunde.
Nu ma chinui cu limitati ca tine.
Mai intai,documenteaza-te,da-ti seama de porcariile sinistre pe care le-ai scuipat, pentru ca daca iti explic limitarile tale de indoctrinat primitiv, spui ca mint.
Discut pe tema asta si ma pot contrazice intr-un mod pasnic, dar nu cu oameni ca tine.
Tu esti ultimul gunoi, grataras.
Tu ai inceput. Mars ca esti prost.
Foarte bine punctat.
Omule, normal inseamna ceva ce practica toata lumea. Care societate era plina de homosexuali (dpdv statistic)?
In antichitate, dupa cum ai spus si tu, nu se practica homosexualitatea, ci PEDOFILIA. "Maestrii" profitau de invatatei. Erau oameni casatoriti de cele mai multe ori care regulau si pe cate-un pusti de 15-16 ani. Asta se intampla si in Imp. Otoman.
Anatomia umana arata clar ca penisul e facut ca sa intre in vagin, nu in anus. Cum de ne indoim de ceva ce este evident? Am ajuns nebuni cu totii?
Si chestia cu "dreptul" e expirata. Dupa acelasi principiu, am dreptu sa vin la tine in casa si sa-ti iau gatu'. E viata mea, face ce vreau cu ea. Corect?
La fel si cu homosexualitatea - nu are repercusiuni doar asupra ticalosului/ticaloasei care o practica, ci asupra societatii ca intreg.
Nu sunt de acord cu asa ceva de nici o culoare. După părerea mea este ceva anormal ca două persoane de același sex să fie împreună. Toata treaba asta cu gay lgbt si mai știu eu ce e doar un experiment eșuat ca si cei care fac parte din ei plus ce-i care îl susțin. Dacă voi astia pro gay si ce pana mea mai sunteți considerați normală chestia asta oare de ce a evoluat specia umană in asa fel încât sunt 2 sexe? De ce nu a fost un singur sex pe pământ si gata problema era rezolvată! Din păcate vad că din ce in ce mai mulți sar în sus cu chestia asta ( în special cei tineri si fără minte în cap ). Vreti drepturi pentru toti totul sa fie legalizat dar la consecințe nu v-ați gândit. În toată gloata asta sunt două mari categorii de oameni : Cei bolnavi la cap care practică acest lucru si cei cu bostanu gol ( ca sa nu zic alt cuvânt ). Total împotriva acestor anomalii ale naturii si a celor care le sustin si îi pupă în cu.r si le dau drepturi pe tavă.
Domnule nu zic cum ca dupa imi te superi, am dezbatut subiectul acesta cu o profesoara de civica si una de religie care, dupa ani in care le-am cunoscut si le-am observat personalitatile au spus pe un ton linistit ca nu au nimic cu ei atata timp cat nu le afecteaza. Unde este problema ta ca doi barbati se *** in cu.r la ei acasa? Romania este singurul popor care inca nu a evoluat destul incat sa accepte faptul ca lumea se schimba, ca nu toti suntem la fel ci doar avem gusturi diferite.Numeste tu comunitatea LGBT un grup de oameni anormali, dar dupa vin si eu cu cel mai simplu exemplu: Dupa un studiu stim ca 78% din populatia globului scrie cu mana dreapta, ceea ce este normal pentru toata lumea, nu? Atunci, hai sa-i numim pe ceilalti 22% anormali doar pentru ca fac un lucru normal, ca si dragoste intr-un mod diferit de majoritate.
A da, pentru cultura ta generala pe care de abia o observ in ceea ce vorbesti tu acolo, noi nu am evoluat in doua sexe diferite, au fost de la inceput doua sexe diferite.Documenteaza-te putin, intreaba niste oameni cu o educatie mai vasta ca a ta si gandeste-te la ce ai spus tu mai sus.
Am dreptul sa plac pe cine vreau, inteles? Daca tie si celorlalti vi se pare "normal" sa dati mu.ie sa vi se para, mie mi se pare total dezgustator si scade in ochii mei orice persoana care se vinde.
Habar nu ai ce vorbești acolo, îmi dai exemple care nu au nici un sens, ce pana mea să-i spui unei persoane care o tine tot pe a ei? Poate profesoarele alea cu care ai tot vorbit tu merg pe premiza aia chioambă că dacă nu o afectează DIRECT pe ea o doare in vârful p***ei si bine că esti tu crescută din neam de oameni culti. Vorbești de parcă te-ar fi dat maică-ta afară pe cu.r la etajul 50 în hotelul intercontinental din București. Ți-am spus eu pe cine să placi sau ce să faci? Din partea mea poti sa te duci sa te arunci chiar acum de pe bloc că ai face un mare bine țării. Voi generația drepturilor, generația gay, o generatie de pizdificați plângăcioși si buni de nimic.
Vai, ca ma faci sa rad
))
Un bosorog de 40 de care nu a fost in stare sa iasa de sub comunism si sa schimbe tara se crede atot stiutor?
)))
Mai mult bine ati face voi, oameni inculti si indoctrinati sa va sinucideti si sa lasati odata generatia viitorului sa-si faca treaba.
Pun pariu cu tine ca daca toti oamenii spalati pe creieri si needucati ar murii chiar maine tara asta ar ajunge cu mult mai sus.
Ti-o spun direct : Stai parcată că esti proastă. Ce rahat faceți voi generația viitorului? Vă cacati pe voi la orice problemă si stati pe spatele părinților? Ești șmecheră în spatele monitorului da în realitate ai închide clanța si nu ai mișca in front de teama de a fii judecată dacă s-ar pune problema de dezbătut public problema asta cu homosexuali. Voi generația lu pește șmecheri si plini de drepturi da în realitate tăceți aproape toți ( mai sunt si tineri care au ceva în cap si știu să poarte o discuție dar stai parcată că stai bine tu nu esti una din persoanele alea ) si da, dacă ar crăpa persoanele ca tine ar fi mult mai bine in tara asta. Dacă ai sânge în instalație filmează momentul si trimite-mi-l si promit să vin să iti aprind o lumânare la mormânt ( cu toate că-s ateu )
Te dau in gatii ma-tii de cretin.Nu mai vorbi tu ca vorbesti degeaba.Parcata-i doar mama ta in ce au altii, inteles?
O sa inchid aici subiectul cu tine ca esti prost crescut si in plus nici nu observi ce a facut generatia noua comparativ cu sclavii batrani de ieri.
Dacă nu erau asa numiții sclavi bătrâni de ieri nu mai aveai tu de pe ce sa scrii acum. Păi ce facem? Ne dăm jos masca de om educat, de cultură si de om manierat? Păcat... Si stai liniștită ( că parcată nu-ți convine văd, da te dresezi singura cât de curând
) că sunt chiar bine crescut 1, 90 m, bine făcut, am tot ce-mi trebuie. Mă tem că eu trebuie să închid subiectul că m-am săturat de noroiul pe care tot încerci să-l arunci în mine da tot tu te murdărești. La oamenii de-al de tine mă uit de sus si la propriu si la figurat că am de ce sa mă amuz. Dacă proștii ar avea beculețe aici pe site m-as simții ca-n Vegas, oricum tu draga mea ai fii printre cele mai luminoase beculețe de acolo. Si ca să-ți mai spun una : Din 99 până acu ai trăit degeaba ca un parazit. Hai fuguța la culcare că ai școală mâine. Executarea!
Ce zgârciți e unii... auzi la ea, fără funda pe TPU unde se cerșesc funde ![]()
Nu demult am văzut pe Facebook o poza de la un miting ceva din străinătate și unii pe o pancarta o scris ceva de genul ca Iisus nu iartă sau nu accepta. Da în fata lor o mers unul îmbrăcat ca Iisus cu un carton în mana unde scria exact opusul.
De ce n-aș fi pro? Cum e vorba, nu ma afectează cu nimic dacă un bărbat se îmbracă ca o muiere sau 2 femei se sărută pe strada. Până la urma nu putem alege pe cine iubim.
Ma refer la persoanele normale din punct de vedere psihic. Exista diverse circumstanțe prin care ajungi sa fi atras de o persoana de același sex (abuzuri din copilărie, boli psihice).
Eu sunt pro si sunt gata sa fiu facuta in fel si chip pentru asta, deoarece mi se rupe de toti comunistii incuiati la minte care nu gandesc inainte sa vorbeasca.
Nu vreau sa aud ca asa a spus domnul pentru ca nimeni nu-mi poate dovedii intr-un mod concret existenta lui, ok? Ok.
Nu vreau sa aud chestii legate de corpul uman pentru ca inima ta nu se uita sa vada daca ai vagin sau penis, inteles?
Daca nu puteti intelege aceste aspecte nu comentati.Argumentele valide sunt doar cele care scot din calcul sentimentele unei persoane, religia si structura corpului uman.
Rallu_4954 întreabă:
AndRei110gGg întreabă: