| Artemiss a întrebat:

Cand ai plans ultima data si de ce?

Răspuns Câştigător
| hailasa a răspuns:

Ieri pentru ca mi-a dat fratimiu 3 palme la fund(17 ani)dar avea si de ce sa mi le deabig grinam sunat-o pe gagica lui si i-am spus ca ii e foarte rau si plange si e galben la fata, si ea a spus sa sun la salvare si a venit si ea(normal ca nu am sunat la salvare)(parea amuzanta farsabig grin)s-a enervat si mi-a scapat 3 palme la fundbig grin in locul lui dadeam mai multebig grindar oricum nici nu le simti dar am plans si am zbierat de necaz pana si-a cerut scuze:->si l-am iertat, si oricum nu ii mai facusem ceva rau de mult, ultima data imi amintesca ca trebuia sa faca nu stiu ce proiect la scoala si dupa ce la terminat s-a dus sa manance si eu ma uitam la proiect la cat de ciudat e si am varsat un pahar cu apa pe el(din gresealano talking)dar pentru el n-a contact si mia mai dat tot 3 palme la fundsaddar tot il iubescbig grin

37 răspunsuri:
| spin a răspuns:

Miercurea trecuta am plas de ciuda pentru ca fata cu care vreau sa fiu nu are incredere in mine pentru mai mult decat o prietenie.
dar voi reusi...important e k ne placem unul pe altul...winking

| spin a răspuns:

Am uitat sa specific si pentru faptul ca eu st roman si ea e inaliank.

| alexandra_1780 a răspuns:

Aseara am plans pentru ca imi este tare dor de parintii mei care sunt in Romania

| diiiiiannnnaa a răspuns:

Acum ctv minute laughing pentru ca nu a vrut mama sa mai iasa sa ne plimbam pe faleza laughing si mi-a vnt in minter k daca aveam prieten acum nu ma mai plictiseam si aveam k cine sa ies laughing

| Misterious a răspuns:

Ieri .de ziua mea smug super.

| Glumeatza a răspuns:

Luna trecuta in tabara pentru ca un baiat(pe care il plac:X)a aruncat cu un con in mine(din greseala, voia sa dea in unu care il enerva)si mia rams semn.

| Klara a răspuns:

Ultima data am plans cand a murit Michael Jacksonlaughing

Întrebări similare