anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand iti alegi prietenii te intereseaza religia lor? Argumenteaza.

Răspuns Câştigător
| Freedom_1119 a răspuns:

Nu,insa e destul de greu ca doi oameni de religie diferita sa se imprieteneasca,deoarece au viziuni si principii de viata diferite. Totusi, un prieten se alege cu sufletul, necatind la toate celelalte.

8 răspunsuri:
| Candice a răspuns:

Important este sa ne simtim bine impreuna, sa avem interese comune si sa avem incredere unul in celalalt. de ce religia ar fi o problema? un om nu se judeca dupa religie, rasa sau mai stiu eu ce alte criterii

| cosmina05 a răspuns:

Sincer,nu.insa evit subiectele pe aceasta tema, pentru ca apar contradictii.decat sa ma cert cu persoana respectiva, evit sa vorbesc despre religie

| dreamout a răspuns:

Nu ma intereseaza religia lorhappy
De ce?
Nu fac discriminari. cu ce e el de vina ca e "diferit" de mine? cu totii suntem diferiti si avem un grup de prieteni care ne accepta si ne suporta exact asa cum suntem:d
Nici mie nu mi-ar placea sa se faca diferente doar pentru ca am alta religie decat cel/cea cu care vreau sa ma imprieteneschappy

| arbie a răspuns:

Nuraised eyebrows!
De ce sa fac asta? Ei bine, daca sunt din aia care, sunt speriati de bombe.Nu!tongue.Daca se c0mporta la fel ca ceilalti, ii accept ca prieteniwinking.
Stai, asta e cumva tema la religie?straight face.
Oricum.merit fundalove struck

| dydy1 a răspuns:

Nu

| SereSmile a răspuns:

Nu, nu conteaza religia intr-o prietenie, pentru ca sunt si ei oameni si nu trebuie sa ai ca prieteni numai cei de religia ta

| zoX a răspuns:

Meh. persoanele religioase sunt singurele care pot avea un prieten imaginar la 40 ani si sa nu fie internate intr-un spital de nebuni. Desi sunt constient ca ma pot intelege bine si cu o persoana religioasa (nu fanatica), nu pot sa imi imaginez cum ar fi sa ma vad in fiecare zi cu acea persoana. Deci nu vreau ca prietenii mei sa fie religiosi pentru ca as ajunge ca ei, nebun.

| princess_8434 a răspuns:

De exemplu pe mine nupentru ca nu iti alegi prieteni dupa religie ci dupa suflet

Întrebări similare