Cred ca cea mai mare a fost cand am dat foc la sireturile tatalui in camara![]()
si cand am, vazut ca treaba nu`i a buna am dat cu papucii lu mama.care s`au facut si aia varza
Cand eram mica eram neastamparata... eram "vedeta" la gradinita
). imi amintesc ca o data i-am baut toata cafeaua doamnei invatatoare cand ea era afara si credea ca dormim...
sau cand i-am tras fusta jos si a ramas in khilotzi
imi mai amintesc ca o data la gradi toatalumea dormea si eu cum nu aveam ca de obicei somn, m`am cerut la toaleta insa m`am dus spre bucatarie unde se pregatea mancarea... cum bucataresele erau la tigara am vrut sa fac si eu ceva de mancare :-d si am strecurat un pun de piper in lapte
) ofof... :-J si multe alte tampenii
Eram micuta.si am gasit "niste baloane in folie" pe noptiera...si le-am luat pe toate, dar erau unsuroase si le-am taiat cu foarfeca si am inceput sa ma joc cu ele
)
In rest pot sa zic ca nu am mai facut pozne...Am spart doar vaze si am tras de firul de la tv pana a facut "poc" tv-ul![]()
Dar am fost destul de cuminte.
Pai :d...
Aveam 5 ani. si am mers la prietena mea cu o revista pentru copii care avea "o reteta" [ faza e ca eu credeam ca e adevarata, dar era doar asa...
) ]
Si am luat aman2 cate doua oua si le-am spart cum am putut
, am luat faina, am pus-o intr-un bol, le-am amestecat pe toate, si le-am pus in cuptorul cu microunde
.
Am apasat si noi pe niste butoane
, la intamplare.
Am asteptat cinci minute... cand am deschis cuptorul, a puscat
!
Numai mizerie a fost pe jos ![]()
Cand au venit parintii prietenei mele, pfoai...