Raspunde la intrebari si vei primi fundita. Cred ca alea 4 raspunsuri pe care le ai tot cu milogeala le-ai primit.
Bai iuandfto vezi ca nu te-am intrebat daca le-am primit cu milogeala sau nu.Si da o sa raspund la intrebari si o sa primesc fundita.
Hai pa.
Vai shamar
voi vreti sa fiti in top asa-i?![]()
O singura problema este, degeaba primesti fundita; ca nu ai meritato, draga...am mai vazut si eu unu care era ca tine. Puteti sa va luati amandoi de manuta.
L.
Iti dau eu zi-mi ce intr vrei sa pun si imi rasp si iti dau daca imi dai si uh acum! ok?:*Astept msg!
Degeaba aduni sute de fundite, daca oricum nu-ti folosesc la nimic. Nu putem ajunge in top asa usor, sau sa devenim experti TPU asa...
Sunt utilizatori care au o gramada de funde si tot nu sunt experti...
Anyway, site-ul asta a fost facut pentru ca oamenii sa se ajute intre ei, nu ca sa stranga fundite.
De care fundita vrei rosa, galebena, albastra, din petale de flori, desenata pe zapada, impletita in par, din raze de lumina sau ca o umbra. astept raspuns. apoi sucesul nu e o realizare ci o victorie la un drum anevois. mult succes la primit fundite. bucurie.
Daca ti-ai facut cont pe site-ul asta, inseamna ca vrei sa ajuti pe cineva dezinteresat; nu ca iti da fundite si lucrul asta te face sa te simti mandra de tine. A, si app multumesc de pe acum pentru votul stupid p care il voi primi. Asa faceti voi, copii rautaciosi atunci cand altii nu sunt de acord cu voi sau nu va ofera ceea ce doriti
.
pa, pa.