anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care ma ajuta si pe mine cu niste sfaturi...ma simt aiurea rau, simt ca n-am pe nimeni si nimeni nu-mi vrea compania. Probabil e si vina mea, deoarece mi se spune foarte des ca-s "figuranta", "cu nasu' pe sus ", dar nu stiu, poate au dreptate.La scoala iar dau de greu, cum unul din parintii mei este profesor chiar si la clasa mea, colegele mele ma cam evita, adica le simt cum nu-mi vor prezenta printre ele...si huh, prieten? nu credeam ca exista asa "veceuri" de caractere.Asta e si prietenul meu! (fostul) m-a ranit destul de tare ca sa spun lucrurile astea hmm, iar alti amici? pai umblu doar in anturaje unde-s vazuta un pic mai ok ca restul, adica numa depravate,drogate si betivance. Ma gandesc ca probabil acolo mi-e locul si nu cred ca mai trebuie sa aspir la alte cercuri de prieteni in care nu ma voi incadra niciodata. Viata e de **** uneori, e de **** cum tot ce ma inconjoara e rau, imi face rau, ar trebui sa ma schimb eu asa-i? sa-i vad eu altfel, hah, cat e lumea de rea, inexplicabil! Va multumesc pentru cei ce-ati citit "off-ul" meu si sper ca, cineva, va gasi un raspuns care sa-mi aduca zambetul pe buze! funda

Răspuns Câştigător
| ioana996 a răspuns:

Wooow that's my girl! Fata uite stii ce pana una alta dai in colo ce cred ca esti cu nasul pe sus ca pana una alta priveste lumea din jurul nostru nimeni nu este perfect si mai ales ca daca nu ai tupeu in tine esti un nimic in zilele noastretongue Mie mi se pare ca esti o fata mult prea de treaba care este intr-un colt gresit nu ai ce cauta cu acel grup de prieteniwinking drogate, betive si etc! nu! deci refuz sa cred si asculta-ma ce iti spun daca anumite persoane te considera cu nasul pe sus asta ar trebui sa te faca mai puternica ca pana una alta ei te afc asa! iti dau importanta! Asta vreau sa te fac sa intelegi trebuie sa iti gasesti proprii tai prieteni in care poti avea incredere, poti vorbii asa cum ai vorbit si cu noi si sa te asculte.nu iti trebuie o gasca de copii care se drogheaza si bea si probabil ca 70% nu stiu ce vor de la viata pentru ca nu vad lumea altfel decat negru tongue Da intr-adevar te aprob viata nu este roz precum credeam toti cand eram mici dara asta nu inseamna sa te lasi batut pentru ca daca o vei face gandeste-te ca nu vei apuca sa intalnesti acele persoane care in viitor iti vor fi dragihappy Ultima mea idee si cu asta inchid:Nu am nevoie de o funda ca eu nu de asta iti scriu sa nu crezi ca sunt pe interes, uite daca vrei poti sa i-o acorzi altei persoane ca nu ma supar) eu nu am vrut decat sa-ti dau acteva sfaturi..Iti spun ca de la faat la fata baietii sunt niste mitocani si recunosc asta ca mai degraba decat sa gandeasca cu creieru e le usor sa gandeasca cu ce au in pantaloni dar nu sunt toti asa, ei bine eu una inca nu nu mi-am gasit jumatatate dar sunt sigura ca am destul timp sa o caut asa si tu:* lasa barfele sa circule ca de asta suntem asa de puternice si nu le mai baga in sema, si ce daca unul dintre parintii este profesor? mandrestete cu asta! mandrestete cu tine pentru ca ai de ce! Te pup si astept raspunsul tau:* ioanahappy

| jessikz0r a răspuns (pentru ioana996):

Ioana, in timp ce-ti citeam raspunsul mi-au dat lacrimile. Esti o fata de nota 200, nici nu stiu cum sa-ti multumesc si, daca poti sa-mi dai id tau sau fb prin mesaj sa mai vbim, chiar mi-ar face placere! iti multumesc mult mult, te pup :* (chiar ma simt mai bine, sa stii! )

| ioana996 a răspuns (pentru jessikz0r):

Ma bucur si ma induiosaza sa aud asa ceva, ca am putut sa te ajut:* multumesc frumos pentru complimente dar vezi ca te-am trimis in privat un mesaj cu id sau fb meu happy ma rog daca nu le doresti poti sa ignori mesajul eu doar am incercat sa te ajut.te pup:*

| jessikz0r a răspuns (pentru ioana996):

Te-am adaugat, vbim pe fb sau mess te pup! :*

4 răspunsuri:
| tyby23 a răspuns:

Ai o viata complicata dar nu trebuie sa iti faci griji de parerile lumii. Nici sa stai cu drogati si alcolici nu e bine, trebuie sa arati lumii ca esti mai buna si ca poti sa faci orice in viata. Nu fi suparata si daca ai nevoie de prieteni iti vei gasi usor, trebuie doar sa cauti.