mumoasa
| mumoasa a întrebat:

Care vi se pare cea mai draguta fata de pe acest site? happy Mie imi place de Anna, Eileen, Dulshe, JOi si multe altele.Intr-un cuvant toate fetele de pe site mi se par dragute.Si binenteles ca si baieti sunt draguti fok.happy

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Hai sa ne laudam, care suntem mai frumosi (oase). Eu cred ca o lauda ar fi care sunte cei (cele )mai activi (e), mai competenti(te) si care au o daruire mai mare, prin implicarea in unele probleme dificile cu care se confrunta unii oameni, pentru a-i scoate din starea precara in care se afla.
Ti s-a raspuns ca aici toti suntem o familie, toti suntem la fel de importanti, fie ca suntem frumosi sau nu prea, fie ca suntem copii, tineri sau adulti si de ce nu si cei nascuti cu ceva mai "devreme", care ne pot fi bunici, dar care au pus suflet in acest proiect si care se daruiesc pentru altii, prin ceea ce fac, prin munca pe care o desfasoara" pro bono" pe acest site.
Sa stii ca frumusetea are mai multe valente si vei invata ca, de multe ori ea nu este doar de suprafata, cum este un chip frumos. Sigur este important ca ai o dotare buna de la "mama natura", dar si mai important este ca, tu sa faci ceva bun prin activitatile tale. Nu cred ca exista oameni urati cu adevarat, pentru ca perceperea frumusetii este doar ceva de natura suiectiva, pe principiul: "nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie".
Am doar cuvinte de lauda pentru voii tinerii care si-au dat seama de importanta acestui site si care a-ti ales sa va implicati in solutionarea problemelor cu care se confrunta alti oameni. Chipurile voastre, postate pe acest site, sunt bucuria noastra si speranta ca veti stii sa alegeti in viata doar ce este bun pentru voi si pentru cei din jurul vostru, motiv pentru care va doresc o maturizare cat mai copleta si mai eficienta, pentru a deveni cu adevarati Oameni.

41 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa explică:

Ai dreptate Ioana.happy Toate sunt dragute si tu esti una dintre ele.happy

mumoasa
| mumoasa explică:

Ai dreptate Ioana.Toate sunt dragute si u esti una dintre ele.happy

mumoasa
| mumoasa explică:

Delight cum am putut sa uit de tine? te adaug si pe tine la lista de fete frumoase si dragute.happy

mumoasa
| mumoasa explică:

Dulshe ai mare dreptate.happySuntem ca o familie.happylove struck

| elena a răspuns:

Frumoaso tu esti cea mai "mumoasa", iar baietii sunt baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaieti, normal de baieti.

| Mwhahahaa a răspuns:

Cunosc majoritatea membrilor...
Deci nu comentezhee hee
Apropo...sar`mana pentru raspunshappy
Si imi imi place tipa aceealaughing
:*
pupici virtuali:*:*
adio`Zwave :*

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Buna
toti de aici sunt foarte draguti :X

| Dorinel a răspuns:

Mie mi se pare ca tu big grin

| Cryssy a răspuns:

Toate sunt dragute.....suntem o familie cu totii :X:X:X

| yanny`s a răspuns:

Eu cred ca toate sunt frumoase si destepte, altfel nu ar mai fi printre noi nu?happy Fiecare e frumos in felul sau:*

| dulshe a răspuns:

TOTI sunt draguti de pe acest sitelove strucklove struck eu ii iubesc pe toti pentru ca suntem o mik (mare ) familie

| ioanaa a răspuns:

Ele ies ceva mai mult in evidenta (au si de ce), dar sunt si alte fete frumoase, care nu sunt "observate" : tu, delight, moony, bibitza, cotzobel si multe altele.

| ioanaa a răspuns:

Fetelor, ma bucur ca sunteti de acord cu mine >:d

| lia a răspuns:

Fiecare de pe acest site se diferentiaza cu ceva, ma refer la persoanele care intra fregvent, nu pot da nume, sunt multe fete care imi plac, la mentalitate...
Poate ca trebuia sa lasam baietii sa iti raspunda la aceasta intrebare? happy

| DenissaDeea a răspuns:

Mumoasa chic, chic! e un pic mumoasa! dar si unele persoane fete/baieti, fara sa le dau nume.

| Crisu_8081 a răspuns:

Fiecare fata in parte este draguta, fiecare are calitatile ei ce o fac deosebita.ca mentalitate am vazut ca multe fete sunt mai mult decat ok pe TPU, ca fizic sunt convinsa ca sunt, de asemenea, multe fete frumoase.Baietii nu prea pun poze cu ei din cate am vazut, dar presupun ca si ei sunt draguti.Ma rog, nu asta conteaza pe un site, important este sa ne intelegem si sa ne respectam parerile, oricat de diferite ar fi ele.

| beba a răspuns:

Mie imi plac junioarele noastrehappyBafta de pe acum la tezele unice si la bac...
apoi imi place brigaela, oliana, anna, joy, eillen, psiholoaga, mlm, iulia0095(sper ca i-am nimerit numelehappy.sunt multe...
dintre baieti cel mai tare imi plac bro si emil.is f simpatici...ar mai fi cativa... oricum toti is super ok cred, ma bucur ca am gasit acest site!

| anonim a răspuns:

Si declaratii de dragoste intre voi fetele, pe cand?rolling on the floor tongue

| Just Shadows a răspuns:

Eu am intrat pe acest site de curand si nu va cunosc din pacate...nici nu prea am timp sa intru pe site si de asta poate nici voi nu ma cunosteatisad...eu cred ca toate fetele sunt dragute din cate am vazut nu e nimic de obiectat mai ales cand fetele sunt la fel de inteligente pe cat de frumoasahappy felicitari fetelorbig hug dap...si baietii sunttongue

Răspuns utilizator avertizat
| Princessee a răspuns:

Asa este, aici cu totii suntem o familie!

| Avril:x a răspuns:

Si u esti super draguta:*

| robert123 a răspuns:

Aici toti suntem o familie si suntem toti draguti in felul nostru

| me_6767 a răspuns:

Imi place anna si blonda suprema.

| danutzyscorpyon a răspuns:

Da asa e danutzy_scorpyon tongue

| danutzyscorpyon a răspuns:

Toti si toate :d

| kikinoname a răspuns:

Eu nu sunt draguta?cryingbroken heart

| Bianca26bb a răspuns:

laughing. Io big grin, andreea11, Anna, Eileen, mumoasa, legitoarea. si mai sunt multe altele. :*

| ruxandra_7524 a răspuns:

Am o problema cu anna ca e superficiala si cu toti care zic ca le place de ea doar ca sa se dea bine. ce castigati baai fratilor? asa si imi plac de toti cei care spun pe nume