Ea nu se compara cu restul, este tot ce ai visat. ai o viata normala? o sa ti-o dea peste cap!
sentimentele nu pot fi puse pe balantsa, nu ne poate despartii nici o distanta; x
n-am nevoie de educatie corecta, sfaturi sau tsinuta decenta. criticile sau barfele spuse de vre`un ratat pentru mine`s de ****.
nu trageam concluzii. prostit de iluzii si cuvinte false gen ‘te iubesc’ comportament copilaresc, asta a fost un test.
degeaba incerci sa te minti sa m`ai uitat si ca nu`ti pasa de mine. oricat de departe ai pleca, sunt o parte din tine.
a pierdut tot. nimeni nu vede cum traieste, toata lumea o ocoleste si totusi zambeste; x.
pot sa spun c`am unit doua lumi paralele. in care dragostea invinge fara durere! si atunci din ‘eu’. am devenit ‘noi’. o lume in care oamenii se grupoaza din doi in doi =x
lasa`ma cu texte ca iti pasa sau conteaza. lasa`ma cu lumea care nu ma agreeaza. daca ai trecut de spini, ai ajuns la petale. la momentele speciala care dau vietii culoare.
prefer sa ma descurc cu ce am. prefer sa nu las. prefer sa sper in continuare. prefer sac red ca dupa nori urmeaza soare =x.
m`ai facut sa devin eu. ceea ce n`au reusit multi
.
. vorbele mele dor, dar ce`ai vrea sa te alinte? /![]()
spun ca nu imi pasa, mie imi pasa sa stii. spun ca plec azi, da o sa ma intorc intr-o zi. spun ca nu mi`e dor, sincer mi`e dor. spun ca sunt ok, cand de fapt nu`mi e usor.
. cum plangi seara de seara sau cand te rogi sa-mi fie bine.
ti-ai cautat jumatatea printre multe. majoritatea erau copile care se credeau "adulte". tu vrei pe cineva jumatate copil. jumatate adult, eu sunt jumate mai putin, dar jumate mai multe; x
pentru ca stii. viata e grea si cum as putea rezista daca nu m`as purta asa!
nesuferita, rautacioasa, egoista, geloasa, figuranta.
lumea e o scena. viata e un act. ai venit. m`ai vazut si-ai plecat!
a fost un fel de dragoste la prima vedere. cand eu spuneam "asta e". tu mi-ai dat puter; x
si realizez ca pot. sa uit tot. ca si cum n-ar fi existat deloc.
intai doare. apoi trece, o saptamana plange. urmatoare *** si petrece. apoi tot la ea se gandeste, putin mai rece. piatra-l trage`n jos. fiindca inca o iubeste; x.
in viata nu conteaza ce ai, ci pe cine ai; x.
si o sa fie mereu bine. cand sunt langa tine; x
inca am suflet de copil. care refuza sa creasca, mi`e egal cu ZERO tot ce spune lumea asta proasta!
n`ar fi prima oara, cand tu ratezi ce`i bun.
acum stiu ca tot ce`i frumos. repede trece.
si au fost clipe cand tipam de fericire. si clarrr! o sa mai fie; x
nu sunt in stare sa te judec. vreau sa cred ca acolo sus am un inger!
am invatat sa iubesc. ca sa pot fi iubita.
nu sunt perfecta, dar de ce m`as schimba. daca prietenii mei ma iubesc si asa?!; x
fa`ma sa-mi fie dor de tine!
si poate ca nu`ti arat. dar mi-ar fi mult mai greu, fara tine. o lume pentru voi ![]()
poate azi te`ai certat cu el. dar poate maine va impacati si poate totul va fi la fel. nu e pacat sa pierzi iubirea pentru o cearta? amintiti`va de voi cum va iubeatsi si altadata; x
el e cel care, fara motiv o sa te certe. si tu esti cea care l`ai invatat din cand in cand sa te ierte.
imi place sac red ca o sa te mai vad. poate nu azi, poate candva. poate ca nu tot acolo, poate altundeva
.
uita te toate! treci mai departe.; x
esti tot ce am euuu, esti ce vreau euu; x
ca si cum IERI ar fi CURAND
.
am fost fraiera, am gresit. pisam`as pe totsi tovarasii care m`au folosit
.
da, sunt un copil prost, da. n`am mancat inca din grijile zilnice, da. ma comport total aiurea, conform varstei mele si da. imi place sa fiu asa. total imatura, total copilaroasa, total fixista; x.
si poate ca nu`ti arat, dar mi-ar fi mult mai greu fara tine!
am sa fac loc prezentului. si am sa dau dracului trecutul. ptc nu mai conteaza, si-a pierdut tot farmecul.
ce am facut pana acum nu a fost bine. de acum ma voi gandi doar la mine!
am oferit dragoste. unde trebuia sa ofer indiferenta.
cuvintele frumoase incanta prostii.
ptc lumea nu e ‘imperfecta’. ci reaa pur si simplu!
pentru ca numai in povesti binele invinge raul.
lumea asta te distruge. te induce in eroare, fura tot si apoi fuge. te raneste si te doare.
orice drum parcurs e mai frumos in doi =x
din cauza ta sunt fericita; x
nimeni nu poate fi ca tine. tu imi dai incredere in mine.
Dacă viaţa nu-ţi zâmbeşte, gâdil-o
ZabaricitoviciBuăăă întreabă: