Lume, lume. La întrebarea asta s-au reunit cei mai minunați artiști ai tuturor timpurilor. Câtă cultură! Cât bun gust! Ce artiști minunați! Câtă muncă depun! Ce melodii! Incredibil!
![]()
Nu mersi. Alți artiști nu vă găseați să puneți. Numai maimuțe din-astea pe aici. Bleach.
Baftă
Pai mai multi:
selena gomez, rihanna, taylor swift, vanessa hudgens. si demi e draguta. justin bieber imi place cum canta, iar miley imi place cum canta, vestimentatia si filmul. atat.
funda?
Selena e o pedofila ![]()
Justin Bieber e un ingeras![]()
Rihana nu e genul meu.
Miley Cyrus e o drogata ![]()
Vanessa hudgens nu o ascult
Demi lovato nu imi place pur si simplu.
O aleg pe Taylor clar.Fiindca ceilalti nici nu mai spun ce au facut iar de Rihanna nu prea m-am interesat.
Asta da intrebare grea.Selena e draguta si canta bine.Nu ma prea dau in vant dupa Justin Bieber, iar Rihanna mi se pare cam fitoasa cu coafura aia.Credeam ca Miley e potrivita, dar de cand am aflat ca se drogheaza mi-am schimbat parerea. Taylor e foarte frumoasa si canta bine. Stiu pe derost "White Horse","You belong with me"si "Back to December". Vanessa e frumoasa si draguta. Imi plac melodiile ei.Demi nu-mi prea place. Mi-a placut "Camp Rock 2" dar mi se pare ca are capul prea mare.In concluzie cred ca e Taylor Swift.
Taylor swift si demi lovato...st singurele care nu si-au luat-o in cap ca st vedete, iar pentru demi imi pare rau pentru ce a patit caci nu merita, tocmai pentru ca nu are fite de dive precum miley sau selena toti au parasit-o