K cateodata cand asc si tu muzica mai tare numai vine si bate la usax( e chiar prea enervant, sau noaptea dupa 22:00 nu ai voie sa faci galagie x( app nici ziua nici noaptea...atunci cand?
Cel de la et 1 asculta muzica religioasa, si mai si canta pe deasupra si asta foarte tare mentionez ca intotdeauna se intampla la ora la care eu dorm, cel de la 3 asculta sarbe si mai si joaca pe deasupra, nu stiu care e mai rau. si inca unii. inca nu am reusit sa -mi dau seama care sunt se f*t noaptea pe la 2 si scartaie patul de numa numa
, si altii bat in perete sa termine cu scrtaitu si ei continua cu tipetele. asta e ce sa-i faci daca stai la bloc
Nu ma deranjeaza vecinii cu nimic, nu ma intereseaza ce fac ei si nici pe ei cu mine, ne respectam si atat.
Ca sunt ca detectivi vor sa vada ei unde te duci ce faci si cu cine faci ce faci ![]()
![]()
![]()
deci pe bune mai ales babele sh alte femei stau in fata blokului sh mananca seminte sh cand iesi din bloc zice uite ce papuci are sh aia ![]()
(ex)![]()
@elenushka am patit si eu asa mai demult si cand am citit raspunsul tau am isbucnit in ras![]()
![]()
m-am dus la tara la bunik, si plouase, si cum era duminica am zis sa merg cu niste fete de acolo la biserik, si am intrat in biserik neam inchinat si numai vedem doua babe cum ne arata cu mana si ziceau "uite alea ce udes la picioare" alta zice "vai da aia e mai uda"
si tot asa
Betzia
am o familie de alcoolici care locuiesc la etajul 1, iar eu stau la 2.si cand se imbata, cred ca iti imaginezi ce iese: manele date la maxim(ai impresia ca se darama casa), se iau la bataie, urla, tzipa...si sparg geamuri...astia nu-s sanatosi la cap
am ajuns sa fiu prietena cu aia de la sectia 14
Vecinii de deasupra dupa ce si-au renovat toata vara apartamentul, unde muncitorii incepeau la 7 dim pana la 11 faceau pauza si incepeau din nou de la 4-5 exact cand nu trebuie si stiam exact unde ramasesera cu gresia si cu parchetul, apoi au facut 2 puradei care alearga toata ziua prin casa, tipa, urla si eu eram ca baba bateam in teava, ajunsesem la capatul puterilor, trebuia sa invat, mai eram si cu serviciul...acum s-au mai marit copii si e mai liniste.
Si mai am un vecin care sta la parter si are un catelus troleu (cum imi place mie sa ii zic), si se tine catelusul ala saracu, pana il scoate afara si face in scara blocului sau in fata blocului... lenea asta...mai bine il arunca pe geam... ![]()
Astia sunt de top, in rest mici chestii, ca la toata lumea
Pai... vecina mea are un copil... ma rog "copil" de 17 ani care s-a lasat de scoala si de viata de om normal. Cu ce m-ar deranja asta? Ei bine... tipetele vecinei ma trezesc la ora 3 noaptea, si la 6 dimineata din nou, ca un ceas desteptator pus in cratita. Vecina are porc, si saracul... cand se vede scapat... imi canta serenade la fereastra ca o pasare bolnava de gripa porcina. Ma nelinisteste sunetul pe care il aud cand sotul vecinei este acasa in acelasi timp cu baiatul. Oare...mai are cu ce sa il bata?
Detest sunetul de manele care rasuna nopti intregi la aniversarile lor, atat de tare incat nu mi-ar ajunge pernele ca sa-mi izolez fonic creierii.
Atata am vecini... o familie intreaga care rasuna de cantec: manele, tipete, bataie si... aproape uitasem... melodii porcine... ![]()
Da... familia asta canta si... ma "incanta" de cate ori are ocazia...
Nu va doresc
Ma enervez ca in aproape fiecare sambata de dimineata ii apuca sa dea gauri cu bormasina.
Vecinii din parte stinga a apartamentului sunt normali numai ca-s negri, dar vecinii din dreapta au copii si vin, si-mi zgirie usa, ori o scrie cu marker de culoare inchisa ![]()
Dar in restul n-am probleme cu ei :p
Pai... eu am o baba la parter care sta de la 8 dim pana l 10 seara pe geam...am 10 mamici din tot cartierul care se strang la noi in fata blocului zi de zi cu copii...am o bunica la etaju' 4 cu o nepoata nebuna si in fiecare zi auzi cum tipa una la cealalta...cam atat dar sa iti spun ce vecini are iubitu' meu... dragii de ei...2 gemeni la 3 .vai de mama lor...mananca dimineata bataie, dupa amiaza bataie si seara bataie...are 3 vecini (doi la 4 unul la 2) care se gasesc sa dea drumul toti la muzica in acelasi timp... unii manele hause rock...de toate...are 2 vecini care abia se tin pe picioare dar care umbla panaramele non-stop pe la ei...plus ca are o vecina (fosta gagik cu care a stat 3 ani jum) care de fiecare data cand stie ca dorm l el ne da trezirea dim la 8...si noi ca sa ne razbunam ne dam jos din pat si facem zgomot cu patul si tipam ''a aaa aaaa'' stiti tu... vocalele astea mai cunoscute asa ![]()
![]()
Un vecin de`al meu mutat de curand inapoi la casa parintilor si-a cumparat o orga si canta la ea zilnic! Sau alti care au venit nou dau cate o petrecere manelista in fiecare saptamana
Pana la urma cred ca ma mut.
Ca au o fetita de 7 ani care alearga prin casa seara tarziu!
De-abia astept sa fac un bebelus sa planga non stop noaptea, sa recuperez...
AAA! Si mai e o firma la parter a carei angajate vine uneori duminica si da manelele la maxim, noroc ca stau la etajul 3 eu, si nu prea ajunge la mine zgomotul
Am un vecin pe straduta care nu-si baga masina in curte. Ma enerveaza la maxim pentru ca strada pe care stau e foarte ingusta si are loc doar o singura masina, daca e blocat pe unde ies de obicei, nu pot sa dau cu spatele ca e ala cu masina parcata afara.
Pfff...multe...
vecinul de vis-a-vis, care de cate ori bate cineva la mine la usa, deschide si el usa si se face k aranjeaza perdeaua... cea de la parter care mi-a facut un circ k as fi arunkt chistoace pe geam...desi eu nu fumez...
) si cea de alaturi care vine sa-mi zic problemele pe care le are cu sotul...de parca pe usa mea ar scrie "consilier" x-(
Am un vecin la etajul 2 care canta din zi in noapte si se aude foarte tare.Mereu il aud cum canta:Trandafir de la moldova si Manele...
... dupa ce invata versurile pune karaoke sh` cantaa...pana cand vine nevasta-sa si se apuca amandoi de bautura iar dupa ce termina acea sticla sau sticle vine la noi sa ceara. Dar familia mea nu bea alcool sh` nu avem.Si face asa la toate usile pana cand ii da cineva.Cand gaseste se duce in apartament si face un duet cu nevasta-sa pe melodia
ear mama-blaxy girls
...Sunt nebuni... dar ce sa le faci.
Cand tot timpul comenteaza. uite ai vazut a iesit la nu stiu ce ora...sau ai vazut cine a venit la ea! e de-a dreptul stupid! de parca ii intereseaza pe ei ce fac altii
... dar de la o varsta trebuie sa stie si asta ca sa aiba ce barfi cu vecina de jos
! oricum foarte tare intrebarea
Cand asculta muzica prea tare inkt eu sa nu o mai aud pe a mea...si nu stau la bloc![]()
cand sunt prea curiosi si barfesc prea mult
cand isi cearta copii si trebuie sa auda si ceilalti...si km atat
in mare am vecini draguti cu mici exceptii
Lovelykat întreabă: