Pentru pustii ca tine care au crescut si probabil au fost conceputi in fata internetului ar fi ceva asemanator ca sfarsitul lumii![]()
fundita?
Dragul meu, internetul nu a existat dintotdeauna. Poate am pretui mai mult intelepciunea din paginile cartilor, poate am avea mai mult timp de petrecut cu prietenii sau familia, am merge mai rar la oftalmolog sau la ortoped.Un banc spune ca un copil de 4 anisori merge cu mama la gradina zoologica.Vede cusca maimutelor si exclama:,,mama,uite o cusca cu programatori!,,De ce crezi ca ar fi asa ceva?,, intreaba mama.,, Pai seamana cu tata, nebarbieriti, cocosati si cu bataturi la fund,,.Si acum sa-ti dau raspunsul la intrebare:as supravietui.
Ce am facut cand nu aveam internet... pana prin clasa 10-a adica, si atunci aveam dial-up de la romtelecom
)) care nu prea mergea, si oricum nu aveai ce sa faci prea mult atunci pe internet. PARTY! ce bine era atunci fara internet, fara dureri de ochi, ore pierdute inutil la calculator, atunci radeam in fata blocului nu scriam LOL pe mess...
si lista continua, cu cititul de carti, timp consumat cu prieteni si familie.
Dati peste gura! Cum sa dispara netul! Doamne fereste...nas vrea sa se intample asa ceva!
Pai mi-as petrece mai mult timp cu prietenii mei, mi-as ocupa timpul liber cu altceva.
carbidbomb întreabă:
Gavrilutadaniel întreabă: