| ioandreii a întrebat:

Ce credeti, mass-media nu reuseste mai bine ceea ce si-au propus cei de la Pitesti:
Distrugerii dragostei pentru familie, pentru ca victima sa fie complet singura in nefericirea sa.
Indepartata de istoria, credinta si familia sa.
Ultimul pas in "reeducarea"victimei era distrugerea personalitatii sale.Aceasta era cea mai dureroasa dintre etape si se numea demascare.
http://www.youtube.com/results?search_query=dincolo+de+t ortura

Răspuns Câştigător
| Cristary a răspuns:

Mass media sucks. Ma intriga faptul ca ne stapanesc. Cei din spatele mass mediei, au un plan pus la punct. Un singur obiectiv:
Cucerirea lumii... Nu, nu e un desen animat.
S-o luam logic. De ce crezi ca acesti "oameni" (animale dupa parerea mea. Ar trebui sa fie arsi pe rug, trimisii satanei ce sunt), fac in mai toate desenele animate acelasi subiect: Binele contra raului. Raul, care vrea sa cucereasca lumea. Astfel, copiii sunt pregatiti dinainte, ca sa stie ce este aceea "frica".
Sa zicem ca ai nostri copilasi, nu s-ar uita la TV, la desenele in care sunt oameni rai, ce vor sa cucereasca lumea. Neuitandu-se, nu stiu ce este aceea. Nestiind, nu cunosc frica de "cei rai".
Asa, daca ei stiu frica, nu s-ar mai intreba de ce vin aceste persoane sa te controleze, pentru. ca ei deja sunt invatati.

Mass media e cea mai periculoasa arma a masoneriei. Prin asta reusesc sa le impuieze oamenilor capul cu tot felul de prostii, vor sa le induca starea de:" Nu va faceti griji, chiar daca sunteti in pericol, guvernul, presedintii, si mai stiu eu ce, o sa va ajute! Aveti incredere in NOI".

E grav ce se intampla in lumea asta. Si indiferenta e si mai grava. Omul deja nu mai vede problemele globale, ci problemele din interiorul familiei sale. Nu ii pasa. Si asa, unde vom ajunge? Ne vom lasa dusi de nas, mereu? Este atat de trist ce se intampla, fara sa putem sa facem ceva. Din nefericire sunt putini cei care si-au dat seama de aceasta inselatorie. Ceilalti, ei bine, nu se intereseaza de asta. Si astfel, vom sfarsi rau.
Sper ca nu te-am plictisit cu mini-discursul meu, dar ma enerveaza chiar, cand vad ca oamenii sunt atat de orbi, ca nu se intereseaza de soarta lor!

0 răspunsuri: