Salut, noi fi eu expert dar mai mult parul cifulit sau noh culorile negru albastru si un mov inchis de tot sti mai sunt si unele cu cercei in nas sau in buze sau mai sunt si culorile rosu inchis ca culoarea sangelui parul noh nu stiu mai ciudat. cam asa ceva sti e cam cu toate culorile eu stiiam ca unele fete emo sa aiba parul albastru am vazut si verde sau chiar rosu deschis de tot sau toate astea combinate +negru.
Haine pai nu stiu ce haine aa din astea cu scrisuri ciudate cam asa
ceva.
Funda?
Chiar daca e o intrebare stupida, voi raspunde . Isi fileaza parul, se indreapta cu placa si unele fire sunt mai scurte pentru. a sta in sus. Hainele sunt negre, nu conteaza : pantaloni fuste tricouri etc. Pot sa aiba cateva modele de roz, albastru, alb dar sa fie majoritar negre. Poarta un machiaj strident, negru sau de culori inchise.
Cert e ca prima data iti sare in ochi freza lor (de obicei oxigenata intr-o dunga, dar nu-i musai). Sau daca esti genul care priveste in jos, daca cineva poarta Converse, e destul de probabil sa fie emo. Tricourile au de obicei imprimeuri specifice, fie cu formatii fie cu declaratia iubirii eterne pentru curentul respectiv. Nu vei vedea un emo in tricoul unei echipe de fotbal, de exemplu. Niciodata. Alte elemente – bratari ciudate, piercing-uri, culori stridente(negru cu roz, negru cu alb, negru cu rosu) (emo pop) sau negru-complet (emo hardcore), geanta pe o parte, ochelari, emo make-up etc.Nu se poate spune ca ar exista o definitie foarte clara a stilului emo, care este in primul rand unul atitudinal. Derivata din curentele punk, grunge, indie-pop si chiar gothic, muzica emo a determinat aparitia unei manifestari sociale si comportamentale printre tinerii de pana in douzeci de ani, care, in mare, poarta numele de ''stil emo''.
Fetele emo poarta foarte mult culoarea neagra, ar fi foarte bine sa combini negrul cu aceste culori (binenteles nu toate de o data) roz, mov, verde, albastru, alb, rosu. fetele emo poarta haine mai stramte, ar trebui sa le dai un punct deal tau adauga ceva ce te garacterizeaza. Ce coafurii isi fac? foarte simplu intindetil cu placa si tapeazatil pe suvite apoi pune fixativ si o fundita ceva care sa te carcaterizeze. Grupul emo asculta muzica mai gotica ceva in genul, nu sa ales melodia lor inca dar mai multi asculta muzica trista. emo au si niste pircinguri(in limba, spranceana, nas buza ureche...) puneti si tu unul...sau daca nu te lasa ia-ti unul fals:d
in plus comportamentul este foarte important, daca nu poti fi trista fi mai indiferenta, ar fi bine sa-ti pui si o porecla ca amici tai sa te strice in felul care iti place.
Sper ca te-am ajutat.:*