| I'm just me a întrebat:

Ce este viaţa?

52 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O minune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata este un trandafir, pe care trebu sa stii deunde sal apuci!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata asta este de ****...suferi fara a fi iubit...ai partde de suferintze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce eset cartea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata este dragoste... bucurate de ea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata este esenta bucuriei, dar trebuie sa cunosti si sa crezi in Dumnezeu si apoi ti se da totul pe deasupra, mai mult de cat atit viata vesnica unde nu mai sint tristeti probleme ect. ramane doar sa crezi in Isus el este viata si datorita lui traesti, lui ai dadoram toata cinstea. multa pace de la domnul isus .costel.crisan@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multi spun ca viata este ce vrei tu sa fie, ca tu o conduci, dar nu este adevarat ea te conduce pe tine pentru ca tu ei multe decizi gresite sau corecte dar totusi lucrurile nu sunt cum vrei tu.
deci viata este ca un demon sau ca un spirit bun tu doar trebuie sa stii sa te ghidezi si sa o urmezi pentru ca cat ai incerca sa amani un lucru rau inevitabilul tot se va intampla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o lume ce creste in fiecare an

| TPUpedia a răspuns:

VIATA este starea caracteristica organismelor ce au ca trasaturi specifice autodezvoltarea, autoconservarea si autoreproducerea, sau, la organismele superioare, cu posibilitatea de a urmari un tel.

| riluri a răspuns:

Viata e ceea ce vrei tu sa fie...

| BiancaMks a răspuns:

Viata este un lucru la care trebuie sa ti oricat de grea ar fi. viata e ca o clepsidra, ramai uitandu-te la ea iar cand te trezesti descoperi ca s-a terminat. viata e ce avem noi mai pretios, unii oameni isi doresc sa moara iar altii mai vor macar o ora. lucrul ce ti se pare ciudat e acela ca cand constientizezi ca o persoana nu mai e tu tot ramai cu senzatia ca acea persoana o sa mai fie langa tine.

| OFiicădeRege a răspuns:

Ce este viața? E urâta, drumoasa sau minunata? Eu cred ca viața este o încercare. Noi suntem ca niște copii separați la naștere de părinții noștri (ne-am născut in lumea asta unde domnește cel rău) iar Tatal nostru, Dumnezeu, ne dorește înapoi acasa, in cer.
Dar de ce sunt asa multe războaie, boli, tristete si chin?
Războaie sunt pentru ca omul este lăsat sa aleagă ce sa facă. Iar celelalte suferințe sunt pentru apropierea de Domnul, căci dacă ar fi doar bucurie, cui i-ar mai pasa de Dumnezeu? Si asa mulți nu il accepta. Si necazurile ne transforma, ne pregătesc pentru Împărăția Cerurilor, si ne încearcă dacă suntem pregătiți pentru Rai.
Acum poate veți zice ca nu exista Dumnezeu, dar ai privit afara? Ai văzut soarele, norul sau orice lucru din natura? Ai fi mincinos dacă ai zice ca astea sunt rezultatele unui haos. Nimic bun nu iese din haos, doar Dumnezeu a putut crea ceva asa frumos si bun. Sau poate crezi ca exista, dar nu il accepți. E rău... Împacă-te cu Tatal!

| ByA02 a răspuns:

Viaţa este o pregatire pentru judecata de apoi.

| nushtiu a răspuns:

Viata este o deschidere!

| Disperatul a răspuns:

Viața este un mare rahat, care la un moment dat incepe a mirosi oribil, dar si mirosurile se mai schimbă...

| Byby_Bianka_1980 a răspuns:

Doar suferinta.

| alinavasilenicoleta a răspuns:

Viata e ca sa o traim la maxim =D

| Gruia_Mihai_1984 a răspuns:

De multe ori mi-am pus intrebarea asta si sincer nu am gasit cu adevarat un raspuns, dar pot spune ca acum traiesc poate si cred ca niciodata nu o sa o savurez cu adevarat de ce zic asta caci sunt atat eu cat si retul diferiti si cred c este minunat aceasta esenta de a FI, poate vrodata vom descoperi sensul vieti sau nu dar maine e o nouo zi si cu noi incercarcari pentru mine cat si pentru alti si totusi nu inteleg dc vrem ceva ce poate nu ne dorim sa stim caci mie imi place viata asa cum e ea cum o inteleg eu si cam atat caci e tarziu

| Valentinutza_Valentina_1997 a răspuns:

Cea ceti doresti tu sa fie!

| Daniela_Perian_1967 a răspuns:

O calotorie, spirituala si trebuie sa respectam cele 10 porunci!

| Flaviu_5430 a răspuns:

Viata este ca un vis pe carel visezi noaptea
dupa ce te trezesti uiti ce ai visat
dupa ce mori uita lumea de tine