anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faci daca iti place de cineva?

30 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cel mai bine este sa iti faci curaj si sa ii sp in fata.happyPoate ca si acea persoana te place pe tine.
Mult succes!happy

| elena a răspuns:

Ii dai un branci si daca s-a ridicat si vine spre tine cu zambetul pe buze, inseamna ca ii place de tine. Super nu?

Anna
| Anna a răspuns:

Eu nu sunt genul de fata care sare in bratele baiatului pe care-l plac.Ma comport natural, ii dau atentie-dar nu il sufoc, si daca exista reciprocitate, voi astepta sa reactioneze.

cami
| cami a răspuns:

Stau siii. ma tot gandesc la el big grin

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Vorbesc cu el, ii spun ce simt si daca nu simte la fel asta e
altul la rand blushing laughing

pupimik
| pupimik a răspuns:

Ii dau maaare atentie...sa simta ca il plac. Daca atentia care i-o acord e reciproca... e clar ca il strang in brate ...ma uit in ochii lui si il sarut big grin

pupimik
| pupimik a răspuns:

@criticul: sunt foarte directa... ori e... ori nu e.De ce sa imi bat capul cateva zile/saptamani cu "poate o fi... poate nu o fi."?
In special ca eu foarte pretentioasa la baieti. Din moment ce gasesc un baiat care sa imi placa...as fi fraiera sa stau frumos in bancuta mea si sa il las sa treaca pe langa mine.crezand ca nu sunt interesata de el

| fabiola a răspuns:

Apreciezi!

| Dl.Inginer a răspuns:

Imi iau inima'n dinti si ii spun happy

| Ea a răspuns:

Depinde. Daca esti baiat... Arata-i ca nu iti este indiferenta. Dar... nu ii spune niciodata asa... direct: "Imi place de tine." Eu personal... detest asta.
Daca esti fata... sa stii ca din pacate si eu sunt la fel de fata, si trec prin aceiasi dilema. Numai ca... am invatat sa nu evidentiez prea mult ceea ce simt. Dragostea nu o gasesti atunci cand o cauti, pentru ca ce este frumos se intampla cand te astepti mai putin. Daca imi este destinat sa fiu iubita, voi fi si fara sa ii spun vreunui baiat ca imi place de el.
Totusi... nu inseamna ca trebuie sa eviti baietii. Nicidecum. Trebui doar sa nu alergi dupa ei. happy
Stii ce este mai amuzant? Ai putea fi baiat laughing

| gabimaris a răspuns:

Ii spui cu cuvinte, explicit, clar si la obiect dimineata la un suc sau o cina tarzie sau, daca nu ai suficient curaj, o iei pe dupa visin cu biletele, scrisorele, mesaje pe telefon, mesaje transmise prin terte persoane, pana la urma... poate face persoana cealalta pasul decisiv, asta daca si ea te place! Succes! Sa ne spui ce metoda ai aplicat pana la urma!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vorbesti cu el... poate ai sansa sa aiba acelasi sentiment fata de tinewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@pupimik treci asa repede la faptethinkinghee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu si mie-mi place de cineva, ce sa fac? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma fac..., ca am scapat ceva pe jos(un pix, o foaie, un pachet de servetele, orice) atunci cand el trece pe langa mine si daca el ridica acel obiect si mi-l da, am ocazia sa intru in vorba cu el.super, nu? mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Il las p el sashi dea seama

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu stiu ce sa zic din tot ce am citi aici este sa iti faci curaj; eu sunt un baiat timd fata de persoana pe care o plac; in ultima vreme am fluturasi in stomac love struck laughing fata de o fata la liceu cand o privesc in ochi ma priveste si ea si in acea clpia in care facem schimb de priviri cat ar dura 1-2 secunde cred ar fi trecut 2-3 ceasuri fara sa zic ceva... raman blocat laughing poate credeti ca sunt sisi dar asta mi se intampla, in rest cu celelate fete vorbesc fluent...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca sunt cam fraier ca nu stiu nici daca ma placea nici daca ma mai place o fata, pentru acum am impresia ca ii place de unu dintre prietenii mei asa ca...nici n-am vb cu ea nici nimic rusinea m-a opritcrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incerc sa ma opserve ca il plac cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O ce prost am fost ca m-a placut o fata si mie atuncea nu mi-a placut de ea si acum nu stiu ce sa fac ca acum mie imi place de ea.si cred ca ei ii place de un prieten de-al meu! o ziceti-mi ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuzatima ca schimb subiectul dar sunt disperat!
Am o fata la mine in clasa si o plac de mult dar ei a inceput sa ii placa de altcineva eu de atunci ma comport foarte urat cu ea, camde o luna dar mai acum 3-4 zile prietenele ei mi-au zis ca nu ii mai place de tipul ala ce sa fac acum sa ma impac cu ea? m-am purtat foarte urat cu ea sad
si ce ar trebui sa ii zic?
?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu i-asi spune dar nu in public

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu va mergee...crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place de un baiat mai mare cu 7 ani decat mine.si e vecinul meu. i-am zis ca il plac de pe alt id de la alta fata dar nu a zis nimic. ce sa mai fac? ca il ador e superb

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Problema mea cu fata aia inca nu e rezolvataa...sad
Tot ai mai place de ala...crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din pacate si mie imi place de un baiat si de 2 ani ma tot gandesc cum sa i spun dar am rezolvato printr-o persoana adica o colega de amea eu sunt la scoala si i-am zis ca sz i zica lui ca imi place de el. NU O SA VA VINA SA CREDETI CE MI SA INTIMPLAT AM VORBIT CU EL PE MES SI MA INTREBAT DACA CHIAR IMI PLACE DE EL SI IAM ZIS
-NU MIE NU IMI PLACE DE TINE SI ASA MAI DEPARTE...
DUPA 5 ZILE IN ORA DE MUZICA MIA TRIMIS UN BILETEL IN CARE MI-A SCRIS ASA
-fi sincera cu mine am auzit ca tie chiar iti place de mine
bine bine bine chiar imi place dar ce vrei sa fac sa iti spun in fata crede-ma nu pot nu sun asa cum ma crezi de curajoasa si dupa aceea i-am trimis biletelul scris inapoi si maia scris in ele dca vreau sa stau cu el pentru ca lui chiar ii place de mine si im scris da dar banuiesc ca ma cam inseal in fine eu as lasa lucrurile sa se rezolve de la sine...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa fiu sincer si mie imi place de o fata si e coleg cu un prieten de-al meu si vad ca se cam da la ea si imi place de ea.ce sa fac imi zice si mie cineva si apropo daca iti place de cineva comportate frumos cu el/ea.Succes

| tediy a răspuns:

Imi place de colegul meu de banca si nu stiu ce sa fac adica suntem prieteni cica suntem imbreuna dar am auzit niste barfe ca cica lui ii mai place de inca o fata chiar de colega mea si tin mult la el si mie teama sa-i zic tot ce simt adica daca ma crede disperata sau incepe sa rada nu stiu ce sa fac ma ajutati?

| tediy a răspuns:

Imi place de colegul meu de banca si nu stiu ce sa fac adica suntem prieteni cica suntem imbreuna dar am auzit niste barfe ca cica lui ii mai place de inca o fata chiar de colega mea si tin mult la el si mie teama sai zic tot ce simt adica daca ma crede disperata sau incepe sa rada nu stiu ce sa fac ma ajutati?

| tediy a răspuns:

Imi palce de o persoana si nu stiu ce sa fac teoretic suntem impreuna de o saptamana dar am auzit niste barfe ca cica lui ii mai palce de inca o fata adica colega mea de clasa nu pot sa-l uit pentru ca si la chimie stam amandoi in banca sie greu el spune ca nu e adevarat dar sora lui[prietena cea mai buna] si prietenul lui imi spun ca ar fi ceva si nu situ ce sa fac chiar nu stiu am plans am consumat zeci de serveele si tot nu pot sa trec mai departe

Întrebări similare