Daca era cu tuica poate ca mai agitam... dar cu apa? apa e doar pentru betoane si pentru oamenii bolnavi... sa se spele!
BenZona...bine uite pentru tine e q tuica sau q ce fel de alcool vrei u...
ce alegi dintre cele 4 variante?
Nici una din cele 4 variante... Ma gandesc ca as putea sa-l mai umplu nitel daca ma straduiesc!
Tuica are un efect pozitiv la mine! mi se dilata lobii parietali! am o viziune mai larga si mai detaliata in ceea ce priveste jumatatile pline si in general sunt mai sensibil la femei.
BenZona...deci te apuk brusc fericirea si pleci p alte meridiane cand bei tuica, nu?
Imi amintesc tot. mirosuri. sunete. lumina. pielea fina... iasomie, rachmaninov, luna si ...restul!
O beau si imi spun " Mama, ce sete imi era!". Atat, nu pierd timpul facand filosofia paharului cu apa, ma bucur de el si gata.
Ma gandesc "ba ce prost, care esti ba de mi-ai golit iar paharul, ca era otrava de soareci, nu apa?". in fine, urmarind fondul intrebarii, eu nu pot vedea decat partea goala a paharului, insa offtopic "plin" nu are grad de comparatie, iar aici cre ca" jumatate plin " e cam oximoron.scuze, sper ca nu se potriveste ca nuca-n perete raspunsul meu
MâţaD întreabă: