Ai visat?
Pacat,
Imi pare rau, dar acum nu ca vreau sa te sperii dar...
Cand visezi ca moare cineva e bine dar cand te visezi mireasa e semn de moare si de necaz:{imi pare rau pentru tine[eu am vazut o fantoma mireasa mai demult](eram in clasa a 4a-ma rog...)}nu te panica visele nu se indeplinesc roaga~te si
nu vei mai avea asemenea vise... ok? bye
Mie imi spunea tata ca sa te visezi mireasa inseamna moarte der eu nu cred in vise si stiu ca ce e dat e la Dumnezeu, se intampl si daca nu visezi.Eu te sfatuiesc sa nu crezi in vise si chiar daca tu te-ai visat mireasa probabit te-ai gandit inainte de a te pune in pat cum ar fi sa fi mireasa. Si sora mea sa visat mireasa si nu ii s-a intamplat nimk asa ca traiesteti viata la maxim pup
Asta am visat si eu.,. tokam asta cautam...Pai inseamna ca avem asteptari prea mari si probabil vom fi dezamagite.Nu insamna moarte sau ceva...asta doar daca esti batrana
Sati unesti destinul cu persoana aleasa de tine a purta o rochie alba sa te admire partenerul tau
Ce inseamna daca am visat ca eram imbracata in rochie de mireasa iar la un moment dat nu mi-am mai gasit rochia?