anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna daca un baiat imi poarta elasticul de par la încheietura si nu l-a dat jos de cand i l-am dat? Avea nevoie sa isi prinda parul ca sa vada cum ii statea, dar l-a desfăcut si nu l-a mai prins si de atunci sta cu el pus pe încheietura, nu il da jos nici cand intra in apa (suntem la mare). Inseamna ceva sau il poarta asa ca sa fie acolo?

Răspuns Câştigător
| GeorgianaDiaconu a răspuns:

Poate e un semn ca te vrea mai aproape de el si acest mic lucru, il face sa te simta mereu langa el.

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu inseamna nimic!
Probabil a uitat sa-l dea jos, sau probabil nu vrea sa-l dea ca-i place cum ii sta la mana.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Inseamna ca o sa aveti 3 copii

| sierra1 a răspuns:

"suntem la mare" - dacă sunteți în doi, asta însemnă ceva!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

O stai o secunda sa caut in dictionarul meu de semne si semnificatii pentru astfel de chestii -_-

Daca tu care il cunosti nu stii, ai vrea ca noi sa stim?
Insa daca as reformula intrebarea ta, ti-as putea raspunde cu : il tine acolo sa ii fie la indemana sau vrea sa iti arate ca tine la el ca e de la tine.

| Freya1 a răspuns:

Imparti elasticele de par cu iubitul waaaaw.
Daca m-am ferit vreodata de ceva aia a fost sa nu imi gasesc un iubit care sa imi fure elasticele, sa ii fie buni papuci mei, sau sa imi ia hainele...
Aaa da ce inseamna? Ca trebuie sa se tunda.

| Freya1 a răspuns:

Ai la profil o poza cu una dintr-un film turcesc, te certi cu iubitul pentru un cont de Facebook, nu vrea sa iasa cu tine in lume si eu sunt imatura aaa?
Tie ti se pare asta o intrebare pertinenta?"Ce inseamna daca nu mi-a dat elasticul de par inapoi"? Pe bune? Ce poate sa insemna? E un elastic de par am raspuns pe masura, plus mi-am spus parerea despre gustul meu la baieti.
Am avut fetica draga o relatie de 8 ani si acum am alta tot serioasa de ceva timp. Vorbim cand o sa constientizezi ca bagatul in seama aiurea nu isi are rostul, cand iubi nu se mai ascunde de tine ca il stresezi, si cand a sta cineva cu tine cativa ani sau cand te vei mai maturiza tu ca sa faci diferenta intre baietei si barbati.

| Freya1 a răspuns:

Daca sunt idioata de ce t-ai sters poza de profil? De ce ma jignesti daca nu te-am jignit? Asa te manifesti cand nu mai ai cuvinte?
Cu ce mint tu? Spune un exemplu...

| GeorgianaDiaconu a răspuns (pentru Freya1):

Am schimbat poza pentru ca era una veche si nu am bagat de seama faptul ca era penibila, deci aici ai avut perfecta dreptate. Insa nu trebuie sa ma "jigensti" si sa "sucesti cutitul in rana" sa ma ataci cu ceva ce ai vazut la mine pe profil..cum ca iubitului ii este rusine si asa mai departe.mi o puteai spune mie printr un raspuns, nu aici unde altii vad ceva ce nu ii intereseaza legat de mine. Ini cer scuze pentru interventie. O zi buna

| Freya1 a răspuns (pentru GeorgianaDiaconu):

Eu nu ma leg de viata nimaniu si nici nu rasucesc cutitul in rana. Empatizez mereu mai ales cu povestile de dragoste si nu stiu daca ai observat ca mai mult la alea raspund, cum ti-am raspuns si tie la una si m-am oprit pentru ca ai devenit cam sloboda la gura si inganfata.
Fara sa iti spun nimic mai facut incuiata mental doar pentru ca mie nu imi plac barbatii cu plete. Poate te-ai simtit ca ai si tu unul acasa, dar asta nu este motiv sa te iei de mine si de ce i-am scriu altcuiva la postare.Pe urma m-ai facut mincinoasa, frustrata, proasta, isioata si mai si injurat si ma acuzi pe mine ca m-am luat de nu stiu ce amanunt din viata ta.Serios?
Cred ca trebuie sa iti rezolvi niste probleme vitale din viata ta in loc sa te iei de oameni pe tpu.Gandeste-te mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vrea sa se elibereze si sa decoleze.

Întrebări similare