| Sabyynna a întrebat:

Ce inseamna "Laika". Ca a zis unu ca sunt "Laika" sad

Răspuns Câştigător
| Girl a răspuns:

Pai laika a fost prima care a calccat pe luna, era o catea flocoasa, adica foarte paroasa si avea parul foarte urat...probabil la asta se referea...Eu zic sa nu mai pui la suflet ce zic toti prostiiwinking

:*

12 răspunsuri:
| bebbee a răspuns:

Laika este o persoana care nu cunoaște, nu este inițiat într-un anumit domeniu tongue

| PATZA a răspuns:

Laika=nume de catea...deci te-a umplut de respect laughing

| Claudiu2011 a răspuns:

Laica e nume de caine ba laughing)))) de catea.

| iulyk_6909 a răspuns:

LAIKA a fost prima catea care a ajuns pe lunalaughinglaughing nesimtitu!

| rainboww a răspuns:

Laika este prima fiinta care a fost in spatiu. Este o catelusa.

| fashion01 a răspuns:

Cuvântul „laïka" este la plural şi înseamnă „(cântece) populare" în sensul de „pentru mase", „gustate de publicul larg", în greacă. Nu trebuie confundat cu laïko, singularul, care semnifică genul muzical popular-tradiţional al grecilor.

| Thunderstruck a răspuns:

Probabil s.a referit ca esti zgarcita >.<

| Miina a răspuns:

Buna.
Laika este catelusa care a ajuns pe luna.Cred ca a vrut sa spuna ca esti o catea.Nu eu am spus el.Eu doar ti-am explicat.paa:*.

| MeLLa_2137 a răspuns:

Buna!
Nu sunt sigura daca asta cautai dar uite :

http://ro.wikipedia.org/wiki/Laika

| CristineDelaruss a răspuns:

Laika este primul caine care urcat pe luna.probabil esti lunaticalaughing. visatoare

| alish a răspuns:

OmG:O Cand un baiat ii zice uneie fete ca e laika inseamna ca ori nu ii place cum sa imbracat, ori ca nu are parul aranjat bine, ori ca i sa intins machiajul sh ca arata ca naiba.Este cam ca o jigniresad imi pare rau sa iti zic dar asta e adevarulsad si nu vroiam sa te mintsad eu tii zic sa numai vbesti cu acel baiat, ptc un baiat nu trebuie sa jigneasca o fatahappy

Răspuns utilizator avertizat