| BeautyTeacher a întrebat:

Ce inseamna pentru voi a fi popular?

Răspuns Câştigător
| GuessWho a răspuns:

Pai cand spun sunt o tipa populara, adica sunt cunoscuta de toata lumea, toata lumea vorbeste cu mine, vrea sa stea in preajma meahappy

12 răspunsuri:
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

A fi de gasca, de treba, sociabil. Sa ai multi prieteni si sa stii sa-ti faci cu usurinta prieteni noi. Sa te integrezi usor in orice grup.

| pinkdark a răspuns:

Pentru mine popular inseamna a fi bagat inseama.

| MoRtY a răspuns:

Mah eu cred ca daca esti popular ori esti sociabil, amabil, simpatic, glumet, oameni sa se simta bine cu persoana ta, sa fi o gazda placuta mai pe scurt.Sau esti indiferent, o personalitate mai aspra, genul de persoana cu care toti ar vrea sa fie prietenii ceva de genul. popularitatea este un lucru pe care il castigi prin felul tau de a fi, si felul in care iti exprimi sentimentele.

| anna98 a răspuns:

Pentru mine... a fi popular nu inseamna sa te cunoasca toata lumea ci sa ai prieteni care sa te placa pentru ccum esti nu ca altii.

| BeautyTeacher explică:

Am dat funda lui GuessWho pentru ca asta e si parerea mea.restu=folositor

| Sorinna a răspuns:

Pentru mine, a fi popular inseamna a fi cunoscut de mai multe persoane, inclusiv respectat de catre acestea. Odata cu respectul vin si alte facilitati ale popularitatii - prieteni...etc.

| pinkLife4me a răspuns:

Pai...sa fii de gasca, de treaba sa te intelegi cu toti fara sa barfesti si chesti din astea sa fii draguta cu toti,,,,,,, greseessc trebuie sa fii,, U``

| Diavolulestefemeie a răspuns:

A fi sufocat de cei din jurul tau laughing)

| DarkAngel_2941 a răspuns:

Nimic, mai bine sa ai cativa preteni adev decat o gramada de prefacuti

| Azeℓℓe a răspuns:

Paii sa te cunoasca toata lumea. Sa ai multi prieteni. care credd ca esti de treaba etc. Toate calitatile laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica a fii de gasca, glumet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A te scoate in evidenta cu ceva la ce te pricepi.

Întrebări similare