Pai cand spun sunt o tipa populara, adica sunt cunoscuta de toata lumea, toata lumea vorbeste cu mine, vrea sa stea in preajma mea
A fi de gasca, de treba, sociabil. Sa ai multi prieteni si sa stii sa-ti faci cu usurinta prieteni noi. Sa te integrezi usor in orice grup.
Mah eu cred ca daca esti popular ori esti sociabil, amabil, simpatic, glumet, oameni sa se simta bine cu persoana ta, sa fi o gazda placuta mai pe scurt.Sau esti indiferent, o personalitate mai aspra, genul de persoana cu care toti ar vrea sa fie prietenii ceva de genul. popularitatea este un lucru pe care il castigi prin felul tau de a fi, si felul in care iti exprimi sentimentele.
Pentru mine... a fi popular nu inseamna sa te cunoasca toata lumea ci sa ai prieteni care sa te placa pentru ccum esti nu ca altii.
Pentru mine, a fi popular inseamna a fi cunoscut de mai multe persoane, inclusiv respectat de catre acestea. Odata cu respectul vin si alte facilitati ale popularitatii - prieteni...etc.
Pai...sa fii de gasca, de treaba sa te intelegi cu toti fara sa barfesti si chesti din astea sa fii draguta cu toti,,,,,,, greseessc trebuie sa fii,, U``
Paii sa te cunoasca toata lumea. Sa ai multi prieteni. care credd ca esti de treaba etc. Toate calitatile