Depinde, in ce fel este spus acest cuvant...
Daca este spus de genu "mersi ca m-ai ajutat, esti foarte dragut" este ca un compliment, de genul"esti de treaba".
Daca zici "ce dragut este baiatul ala" este un compliment adresat frumusetii.
Cel putin asa cred.
PeNTU mine draguta inseamna: fermecatoare, cu chip dragut, zimbet dulce. Imi place mai mult cind mi se spune ca sunt draguta de cit ca sunt frumoasa
Probabil o persoana cu care as putea vorbi deschis despre orice problema de-a mea, o persoana care ma intelege.
"draguta" este un compliment adresat atat fizicului cat si personalitatii presoanei respective. dupa mine dragut/draguta este o persoana sociabila, "flexibila", cu un aspect fizic de apreciat, totodata o persoana draguta este asa si din cauza micilor imperfetiuni, care o fac draguta... draguta>frumoasa
Pai dragut-draguta la chip inseamna delicata adica arangjata cu haine curatae parfum unghiile curate etc
Dar daca te referi la coportament in opinia mea inseamna sa multumesti tuturor pentru orice compliment facut de cineva sau pentru orice lucru primit si sa multumesti din toata inima sa se vada pe chip
Atunci cand cineva iti cere ajutorul sa il ajuti sa fi bucuroasa pentru orice lucru bun care se intampla
Sa uncerci sa rezolvi lucrurile proaste
Sa fii tu insati si sa crezi in tine si sa ai incredere in ceilanti sa ii ajuti cu sfaturu si sa ii incurajeji sa arati ca ai incredere in ei
Sa nu injuri
Sa spui adevarul - dar cand minti sa fie pentru a face bine cuiva dar nu uita adevarul iese mereu la iveala
Sa iti urmezi visele si sa nu-ti pese de parerea altora
Sa raspunzi la toate intrebarile din viata cu tot ceti doresti dar sa fie calea buna
anonim_4396 întreabă: