| CurcubeuAlbNegru a întrebat:

Ce inseamna sa fi o persoana puternica ( nu ma refer la oamenii cu muschi, celalalt sens laughing )?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna sa faci fata grijlor si obstacolelor indiferent de cat de grea e viata si sa nu te dai batut niciodata.

5 răspunsuri:
| EkaBuBu a răspuns:

Stiu eeeubig grin. Oameni care fac fata la orice obstacol la orice primejdie si la orice provocare din viata lorhappy
La multi ani daca te simti copilhappy

| Furculingură a răspuns:

Adică să nu asculţi de ce spun alţi, să nu laşi problemele să pună stăpânire pe tine. Să nu plângi, să fii tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa faci fata stresului. Sa nu te lasi influentat de altii (in sensul rau). Sa depasesti usor greutatile (probleme financiare, de sanatate, decese, etc). Sa te descurci singur la locul de munca, fara "pile". Sa nu raspunzi provocarilor brutelor cu pumnul ci sa stii sa-i calmezi cu o vorba desteapta. Si altele asemenea.

| pufoshenia24 a răspuns:

Sa fii o persoana puternica parerea mea e sa te poti ridica din orice groapa in care pici si fa rezisti unor tentatii. nu stiu. ca daca pici si nu stii sa te ridici si te afunzi mai rau inseamna ca ai un caracter de nimic... in schimb daca te ridici esti o persoana cu un caracter puternic... papakisswinking

| pufoshenia24 a răspuns:

Sa* pardon