Buna, aici la Timisoara e cam racoare, dar soarele straluceste si e senin
, pai sa nu te plictisesti, uita-te la un film bun, citeste o carte sau o revista buna, vorbeste pe mess cu prietenii, joaca-te ceva jocuri interesante pe comp, bafta.
La mine a fost bine am facut gratar, am stat la masa afara (stau la curte), am citit presa pe net, am intrat pe TPU...
La mine nu e asa grig, dar nici cald nu e. Vara a trecut ![]()
Incearca sa iesi totusi la o plimbare chiar daca e un pic mai frig; te imbraci ceva mai gros. Sau cu bicicleta daca ai. Poti citi si o carte daca vrei, dar ti-as recomanda mai bine catea minute petrecute in aer liber. Eu in locul tau m-as plimba singur pentru ca m-as recreea mai bine, m-as simtii in largul meu si as avea timp si forta de a decide pe unde vreau sa ma plimb. Asadar, ti-as recomanda o plimbare printr-o zona mai linistita, un parc sau o alee cu ceva copaci mari si impunatori. Sa ma plimb prin asemenea locuri ma linisteste si ma racoreste mereu. Bafta!
Psihoyounger
Si la mine ploua, dar e mai bine asa. Macar nu mai ies cocalarii si pitipoancele din casa
Gata, am gasit.![]()
Multumesc frumos tuturor.
Ma duc in bucatarie sa stau pe langa mama cat timp face pulpitele la cuptor![]()
![]()
Sau ma uit la filme
pe un site
Si la mine e frig si a plouat...ca sa nu te plictisesti stai pe net, uitate la tv, vorbeste la telefon sau invitati o prietena la tine sau un prieten.
Si la mine e frig... am stat in casa, pe mess, m-am uitat la tv apoi am iesit in oras la cumparaturi cu o prietena, apoi la un suc...
Ploua si e frig... Dar am gasit o activitate: o ajut pe mama sa puna muraturi pentru iarna, n-ai idee ce frumos e (ma rog, eu ajut doar cu privitul)! Si mai vin si pe TPU sa vad care e treaba.
Ia o carte, citeste niste bancuri...joaca-te cu mingea prin casa (asta daca nu fac parintii urat
)
La mine s-a oprit ploaiaaa:X... dar tot e urat afara![]()
pff...aiurea si eu m-am plictisit
Si la mine e cam la fel.In privinta plictiselii poti sa scrii o poveste(asta fac eu), poezii, sa te uiti la film, la TV, pe reviste sau akte activitati care acum nu imi vin in minte
Si la mine e la fel. iti propun niste filme la care sa te uiti: Mama Mia, The Proposal ( Propunerea), Baby on board ( Copil la Bord), 17 Again ( 17 din nou), Passion Dance ( Dansul Pasiuni), A Walk To Rimember ( O Iubire de Neuitat)
La mine nu e asa frig, e soare cu dinti.Vantu e cam rau
. Apropo sunt din Arad, tu?
De ce nu te uiti la un film? Sau hai sa zic ceva pentru care poate ma injuri
citesti o carte sau hai o revista?
...Sunt multe de facut sa nu te plictisesti, depinde ce virsta ai... spre ex daca nu ai chef sa inveti mai bine ajuti pe mama la treburile casnice
anonim_4396 întreabă:
Cătălina_6063 întreabă:
BetyKittyArr întreabă:
allynutzadragutza întreabă:
ramy4ever întreabă: