| Addiction a întrebat:

Ce nu trebuie sa uite omul niciodata? De ce?

Răspuns Câştigător
| AddicteeD a răspuns:

1: Prima dragoste, deoarece poate face comparatia dealungul timpului intre pirma lui dragoste si cea prezenta.
2big grinemnitatea lui,sa nu o uite,sa nu o piarda, caci daca face aceste doua lucruri puterea care statea pana acum in mainile lui, se prabuseste la fel si cu sentimentele celor din jurul lui
3tongueersoana pe care o iubeste cu adevarat. Daca o uiti, sau daca o tratezi cu indiferenta, ai pierdut cea mai mare oportunitate a vietii tale.Ai pierdut ceea ce se numeste dragoste si iubire, viata si fericire, chair daca o mai poti gasi. totusi peste cativa ani.
4:Familia.Familia te ajuta mereu, familia e cea cu care ai trait si cea care te va ajuta mereu.
5:Omul nu trebuie sa mai uite ca are o misiune pe Pamant, aceea fiind aproprierea lui de Dumnezeu.Presuupun ca aici este clar pentru toata lumea.Asta este cel mai important punct.
Omul nu trebuie sa uite mai nimic din ceea ce a capatat in viata asta. caci mai tarziu iar fii de folos si nu numai...

Interesanta intrebare! Sper ca te-am lamurit. Sa ai o zii frumoasa!

6 răspunsuri:
| madalinutza_3485 a răspuns:

Nu trebuie sa uite de unde a plecat; sa nu-si uite fosti pritenii ca, chiar daca iti faci alti noi cei vechi vor ramane cei dintai...asta e parerea mea:*

| AshEldo a răspuns:

Probabil un om n-ar trebui sa uite niciodata de unde a plecat...pentru ca atunci cand vei ajunge la o anumita varsta sa te poti uita inpoi cu admiratie spunandu-ti "Uite...am reusit sa fac ceva in viata, sa devin cineva" si chiar daca viitorul nu e atat de "incantator" tot vei fi nevoit sa arunci o privire in trecut pentru a vedea cu ce ai gresit. Oricat de egoisti, aroganti si irascibili am fi nu putem uita cum a inceput totul.

| GlontulAreMereuDreptate a răspuns:

Sa zambeasca.
Pentru ca daca te lasi in voia tristetii fizic si psihic corpul tau cedeaza mai ales psihic...

| JusTMeEmmY a răspuns:

Sa nu uiti niciodata ca: ieri te-ai nascut, azi traiesti, maine moriwinking

| daria_4153 a răspuns:

Sa nu uite sa isi traiasca viata, sa nu uite de iubire si de iertare pentru ca fara iubire viata nu are sens (nu zic ca daca nu ai un iubit nu poti trai vreau sa zic de iubirea de prieteni de familie ) trebuie sa iubesti viata ca sa o traiesti la maxim si iertarea daca tu nu ierti atunci cine...tre sa stii sa fii bun cu tine si cu toti ceilalti omul nu trebuie sa uite niciodata ca are doar o viata

| nicoleee30 a răspuns:

Sa nu uite sa se roage la Dumnezeu, sa mearga la biserica.Sa nu uite ca exista un D-zeu acolo sus. Pentru ca atunci cand va da de greu El il va ajuta mult mai repede sau nici macar nu il va lasa sa aiba probleme!

Întrebări similare