| 100%Diana a întrebat:

Ce ochi va plac si de ce? Dau fundita pentru cea mai frumoasa definitie.

Răspuns Câştigător
| Special_girl a răspuns:

Negri(pentru ca sunt ai mei, si sunt misteriosi, sinceri si profunzi) si albastri( sunt senini, calzi, blanzi)

29 răspunsuri:
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Nu conteaza culoarea si privirea:X dragostea din eiwinking

| Symona a răspuns:

Mie imi plac ochii negri si caprui --> am auzit ca sunt cei mai sinceri si nu-s cu 7 fete...

Care este culoarea ochilor tai?

| Micheline a răspuns:

Albastrilove struck pentru ca mi se par cei mai expresivi ochilove struck

| usernamealy a răspuns:

Albastrii la baieti si nu stiu dc happy pentru ca sunt senini credlaughing tie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Albajtrii:X...pentru. ca sunt ochii meihappy

| AliceHappyGirl a răspuns:

Mie imi plac ochii mei pentru ca sunt albastrii love struck

| rockaholic a răspuns:

Îmi plac ochii albaştrii deoarece îi asemăn cu o apă lin curgătoare şi cu un cântec la pian [asta e stupidă!].
Oricum sunt fericită cu ochii mei verzi, chiar nici să nu îi crezi.
Ochii verzi nu îi moştenesc de la nimeni. Mama are ochi căprui şi tata albaştri. Au ieşit...verzi.

Last...Anniluzzis.

| dhraqull a răspuns:

Verzi - pentru ca asa sunt ai mei.
Imi plac si ochii albastrii pentru ca ma relaxeaza, puncte in plus daca sunt atasati de un baiat dragut.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Insa am ceva cu ochii verzi. mi se par cei mai frumosii big grin un verde asa frumos

| Andruta a răspuns:

Verzi.atunci cand privesc ochii verzi vad in ei un suflet mereu tanar. un suflet fara umbra de tristete... pur, dar in acelasi timp prietenos si mereu copilaros.Culoarea asta te indeamna la visare...traieste clipa love struck

| Elyxx a răspuns:

Culoare ochilor pe care eu prefer eu este albastra:Xpur si simplu am o atractie pentru acesti ochi:X Majoritatea baietilor de care am fost indragostita averau ochii albastrii ceea ce ma atage enorm:X Baiatul pe care il iubesc acum.la nebuniee chiar daca el nu stiecryingfac si rime acumlaughing):X:X:Xare ochii albastrii love strucksunt sooperbi. Din cate am citit pe net oamenii cu ochi albastri sunt atragatori si foarte iubitori. Prefera relatiile de lunga durata pentru ca simt nevoia de stabilitate. Inocenti si prietenosi, oamenii cu ochi albastri sunt intotdeauna entuziasti si binevoitori. De asemenea, sunt creativi, iar cei mai multi dintre ei au inclinatii spre arte.Chiar daca eu am ochii verzi ma topesc dupa ochii albastrii

| Missbabydoll a răspuns:

Mie imi plac ochii mei. Cand sunt fericita ii am albastri deschis, cand ma supara cineva mi se inchid (albastri inchis) si cand sunt trista ii am verzi

| Kitty a răspuns:

Nu pot cataloga ochii care-mi plac dupa culoare, ci dupa cat de blanzi, calzi, atragatori sunt.

| TheButterflyEffect a răspuns:

Albastri... pentru ca sunt puri si par ochii unui inger. Cand te uiti in ochii albastri vezi energia pe care o emana, vezi sinceritatea si ajungi sa ii iubesti. Da, sunt ochii mei, dar nu imi plac pentru acest lucru. Imi plac pentru. ca st delicati si sunt ca un diamant. Un diamant pe care il detin.

| Bacemi a răspuns:

Cel mai mult imi plac ochii negri. Par misteriosi. Par ochi de artist, ochi singuratici si care totodata ascund o creatie, o taina.

| alexa18 a răspuns:

La baieti imi plac ochii albastrii pentru ca e o culoare foarte frumoasa si toti baietii sunt frumosi cu ochii albastrio. Si la fete imi plac ochii caprui pentru ca fura inima oricui.

| HQMada a răspuns:

Imi plac ochii albastri ...nu stiu cum sa ma exprim ma uit adanc si e ceva senzational... ceva care ascund numai acesti ochi sunt si foarte frumosi. te fac foarte repede sa ai emotii si sa te indragostesti de ei
Dupa mine cred ca sunt cei mai fascinanti ochi ajungi acasa si parca nu poti sa tii scoti din minte.De aceea ador si culoare albastru defineste natura si viata libertatea punct happy

| daii a răspuns:

Ochii verzi. Pentru ca asa ii am eu.love strucklove struck

by daiiwinking

| kiss1 a răspuns:

Albastri(bineinteles).
Ochii albastri ca seninul, te imbata ca si vinul. d:

| Andreeutza_Dragutza a răspuns:

Mie imi plac ocii verzii "ochii verzii niciodata sa nu-i crezii cas-s fermecatori si te face sa-i adorii"
si cei albastrii "ocii albastrii ca seninu te imbata ca si vinu", dar cei caprui sunt cei mai frumosi "ochii caprui fura inima oricui"

| medgirl a răspuns:

Orce culoare a irisului este frumoasa in felul sau, insa imi plac mai mult ochii caprui, deoarece par mai sinceri.si fura inima oricui big grin, totusi ar trebui mai mult sa ne uitam in adincul ochilor pentru a aprecia o persoana, nu la culoare...

| 100%Diana explică:

Am ochii caprui si ador culoarea irisului ca fiind albastra si ca a ochilor mei.

| Ralu25 a răspuns:

Eu prefer ochii verzi deoarece cred ca acesti ochi sunt sinceri, puri, misteriosi si foarte atragatoribatting eyelashes. Ochii verzi te fac mai visator si mai bine dispus cand ii privesti. Iar vorba aceea:"Ochii verzi niciodata sa nu-i crezi", este complet aiurea. O femeie cu ochii verzi poate cuceri orice barbat prin profunzimea si sinceritatea acestora![Eu am ochii verzi:X:X:X:X:Xlove struckbatting eyelashes]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Albastrii pentru ca eu ii am albastrii:->

| Ralu25 a răspuns:

Pana la urma toti ochii au frumusetea lorwinkingbatting eyelashesbatting eyelashesbatting eyelashesbatting eyelashestonguetonguetonguetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ochii albastri pentru ca sunt ochii mei de cloarea albastri si a fostului prieten si capruii. Imi plac clorile acestea pentru ca ma atrag si putin verde da prea putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ochii verzi pentru ca asa ii am si eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca sunt ochi albastri si verzi. parerea mea

| AmintiriDureroase a răspuns:

Ochi albasti ca seninul te imbata ca si vinul ei sunt ce i mai frumosi de asta sunt si gelosi. Ochi albastri sunt foarte atractivi.precum poza de profil.Nu e amea.Dar daca ai ochi albastri, par blond si pistrui arati super! love struck

Întrebări similare