| JoMo a întrebat:

Ce ore se fac la Stiinte Sociale?

Răspuns Câştigător
| Destinee a răspuns:

Materiile predate la stiinte sociale sunt istoria, lb.romana(4-6 ore pe saptamana), engleza, franceza(8 ore in total), geografie, matematica(2-4 ore pe saptamana.).
Vei face si biologie, fizica si chimie, in clasa. a 9-a si a 10-a(1-2 ore pe saptamana.). Vei face in a 9-a logica, in a 10-a psihologie, in a 11-a economie si in a 12-a filozofie, la care vei si da teza...

| Gabriela_Koto_1999 a răspuns (pentru Destinee):

Este mai greu la stiinte sociale decat la stinte ale naturii

8 răspunsuri:
| JoMo explică:

Cam ce facultati ar fi favorabile dupa liceu daca intru la stiinte sociale?

| JoMo explică:

Mi se deschide siteul dar nu-mi arata nimicstraight face

| Anne12345 a răspuns:

Buna!
Eu sunt la stiinte sociale asa ca iti pot da mai multe detalii.
Materiile la care dai teza sunt istorie, romana, engleza si stiinte socioumane ( in clasa a 9 a dai la logica, a 10 dai la psihilogie, a 11 dai la economie si a 12 a dai la filozofie).
Din clasa a 10 nu mai faci fizica, chimie, biologie insa se inmultesc orele la materiile de baza. O sa faci mai multa istorie, engleza, romana etc.Acum sunt in clasa a 11 si am asa : 6 ore de romana cu tot cu optional, 4 ore de engleza, 2 ore de mate, 4 de istorie cu tot cu optional, 2 de geografie, 3 de economie si una de sociologie, 2 de franceza, 1 ora de desen, sport si religie, 2 de tic si cam atat. Daca vrei mai multe informatii lasa-mi un mesaj. Oricum este un profil foarte frumos!

| JoMo explică (pentru Anne12345):

Cum adica tic?( 1 ora de desen, sport si religie, 2 de tic si cam atat. )

| Anne12345 a răspuns (pentru JoMo):

Inseamna "Tehnologia Informatiei si Comunicarii".In fiecare an este o alta programa pentru aceasta materie si lucrezi cu calculatorul. Creezi documente, tabele, prezentari, toate pe calculator.

| Anne12345 a răspuns (pentru JoMo):

Tehnologia Informaţiei şi Comunicării. Uite si la ce sa te astepti: http://www.evaluare-edu.ro/......i-140.html
In principiu, nu este o materie grea si solicitanta.Profesorul (profesoara) este probabil acelasi cu cel de informatica.Si cum multor tineri (majoritatii, chiar) le place calculatorul, va fi ok din toate punctele de vedere.

| Bwăă_Deny_1998 a răspuns (pentru Anne12345):

Hey buna eu as dori mai multe detalii despre acest profibig grin
Ma poti ajuta?big grin

Întrebări similare