Materiile predate la stiinte sociale sunt istoria, lb.romana(4-6 ore pe saptamana), engleza, franceza(8 ore in total), geografie, matematica(2-4 ore pe saptamana.).
Vei face si biologie, fizica si chimie, in clasa. a 9-a si a 10-a(1-2 ore pe saptamana.). Vei face in a 9-a logica, in a 10-a psihologie, in a 11-a economie si in a 12-a filozofie, la care vei si da teza...
Este mai greu la stiinte sociale decat la stinte ale naturii
Buna!
Eu sunt la stiinte sociale asa ca iti pot da mai multe detalii.
Materiile la care dai teza sunt istorie, romana, engleza si stiinte socioumane ( in clasa a 9 a dai la logica, a 10 dai la psihilogie, a 11 dai la economie si a 12 a dai la filozofie).
Din clasa a 10 nu mai faci fizica, chimie, biologie insa se inmultesc orele la materiile de baza. O sa faci mai multa istorie, engleza, romana etc.Acum sunt in clasa a 11 si am asa : 6 ore de romana cu tot cu optional, 4 ore de engleza, 2 ore de mate, 4 de istorie cu tot cu optional, 2 de geografie, 3 de economie si una de sociologie, 2 de franceza, 1 ora de desen, sport si religie, 2 de tic si cam atat. Daca vrei mai multe informatii lasa-mi un mesaj. Oricum este un profil foarte frumos!
Tehnologia Informaţiei şi Comunicării. Uite si la ce sa te astepti: http://www.evaluare-edu.ro/......i-140.html
In principiu, nu este o materie grea si solicitanta.Profesorul (profesoara) este probabil acelasi cu cel de informatica.Si cum multor tineri (majoritatii, chiar) le place calculatorul, va fi ok din toate punctele de vedere.
Hey buna eu as dori mai multe detalii despre acest profi![]()
Ma poti ajuta?