| Miu_6243 a întrebat:

Ce porecle stiti despre Miruna?

13 răspunsuri:
| Ana-Maria94 a răspuns:

Miru, Mira, Miri...

| Tourniquet a răspuns:

Miruna - Miru, mira, miry, ira, iru, una, mina, miu, mia.
Scuze ca am scris restul poreclelor cu litera mica, dar nu ma lasa Robotelul; imi spunea ca sunt prea multe majuscule. straight face

Răspuns utilizator avertizat
| aиdяaaa●• a răspuns:

Miruna-Mirr, Miru, Mirry, Mimmy, Mina, Irru, Irna, Mirunica, Iruna, Mirara, Mya, M(Em'), Anurim(miruna scris invers):*

| aиdяaaa●• a răspuns:

Uite cateva:
Miru, Mirr, Miru, Mirry, Mimmy, Mina, Irru, Irna, Mirunica, Iruna, Mirara, Mya, M(Em'), Anurim(miruna scris invers):*

| Vero1996 a răspuns:

Miru, Mimi, Mirunica, Mirunel, Mirutz(a)

| Yollanda;x a răspuns:

Miru, Miri, Mimi, Mirutza, Mirunita, Mirinita, Mina, Mia, Mirunica, Mira, Iru, Mirara

| kiss1 a răspuns:

Buna skoompa'.
Origine si semnificatiile numelui Miruna

Nume slave: cea aducatoare de pace, mir

Despre numele Miruna

Miruna are la baza, dupa unele interpretari, substantivul "myron", un ulei extras din plante parfumate, care are sensul de "balsam", "mirodenie". Din punct de vedere crestin este vorba despre "untdelemnul sfintit", mirul folosit la Botez.

In slava, mir inseamna pace, de unde Miruna semnifica "cea aducatoare de pace", "pacifista".

Cam atit cu semnificatia numelui tau.Ai un nume de exceptie, trebuie sa specific asta(nu ma pot abtine), fii cit se poate de mindra de el. Dar, acum, hai sa trecem la subiect, adica la,, porecle,,(bineinteles).
Iata citeva idei care sper sa-ti fie de folos.:
Miruna
Mirul
Miru'
Mira'
Miruni'
Mirunii
Mirunika
Mirunikutza
Miry
Mery
Iri
Iry
Irii'
Iru'
Irui
Iri'
Runa
Uny
Miruny
Irra
Mia
Ema.
Sper sa-ti fi venit cit de cit in ajutor.Mult succes.Bye.

| Elly_8365 a răspuns:

Mira, Miru, Miunika, Miry, Mironik, Miry, Miu, Iri.

Origine si semnificatiile numelui Miruna

Nume slave: cea aducatoare de pace, mir

Despre numele Miruna

Miruna are la baza, dupa unele interpretari, substantivul "myron", un ulei extras din plante parfumate, care are sensul de "balsam", "mirodenie". Din punct de vedere crestin este vorba despre "untdelemnul sfintit", mirul folosit la Botez.

In slava, mir inseamna pace, de unde Miruna semnifica "cea aducatoare de pace", "pacifista".

| ~(●.●)...тαηуσσтzα...(●.●)~ a răspuns:

Miu, Miri, Miru, Mia, Mira, Mimi, Miu, Mirry, Mirryam, Mirunitsa happy.
Cam atat imi vine in minte happy...
Fundita?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Myri... mirrys

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pe mine ma cheama Mirunatongue, ai putea pune "MyruX, Myru, Myrunyka, Myrunyk, MyruxA, Myruxynya, Mymy, Myruna, MyruXzzzA

| MyruX_1125 a răspuns:

Si pe mine ma cheama Miruna... Porecla mea favorita este Myrux sau Myruxzza. Sunt mai multe dar astea iti spun eu ca sunt cele mai tari...:*tongue