Cateva sugestii ar putea fi:
->glume care ti-au placut
->un top al melodiilor/filmelor/cartilor preferate
->cele mai frumoase amintiri pe care le-ai adunat de-a lungul timpului si pe care vrei sa le pastrezi
->poti sa scrii in fiecare zi cateva randuri in care sa povestesti ce ai facut in ziua respectiva
->citate care ti-au placut dintr-o carte sau citate frumoase, in general
->poezii
->versurile melodiilor preferate
->poti desena ceva
->daca ai talent(scrii compuneri sau poezii), poti scrie cateva dintre creatiile tale
->poti povesti despre baiatul care iti place, prietena cea mai buna, profesorul pe care il placi/il urasti
->sa scrii despre filmele/cartile preferate.
->secretele tale
->visele, dorinte, ganduri.
Intr-un jurnal poti sa scrii absolut orice iti trece prin minte, insa ai grija unde il pui. Presupun ca nu vrei sa ajunga in mainile cui nu trebuie.
Hey!
Poti scrie despre baietii pe care i-ai bagat in friendzone. *scuze, nu m-am putut abtine, ai zis ceva iesit din comun*
Pai toata lumea *care are jurnal* se limiteaza la scrierile acelea plictisitoare *am fost acolo...am facut aia, am plecat, wow ce frumos a fost*
Poti incerca sa faci un fel de poveste in care sa folosesti personaje inspirate din viata reala. Le schimbi numele, te gandesti la actiune si voila... chiar daca o sa-ti gaseasca cineva jurnalul... nu o sa stie cine sunt personajele respective.
Succes!
Poți scrie:
- ce ți s-a întâmplat astăzi... știrile zilei din viața ta
- ce ai învățat astăzi (mă refer, ca lecție de viață, nu la teme)
- o opinie legată de un subiect ce te interesează
- ceva interesant ce ai aflat astăzi (dacă ești genul curios căreia îi place să se documenteze des)
- o poezie sau o glumă care să aibă legătură cu ziua de azi
De asemenea, poți să lipești imagini reprezentative sau ce ți se pare mai drăguț din ce găsești pe internet pentru a da culoare jurnalului.
Buna! Ai putea scrie ceva ce ai vrea sa ti se intample, fanteziile tale, ceva despre viitori iubiti etc.