| MinieIoana29 a întrebat:

Ce pot scrie intr-un jurnal? Ceva cat mai iesit din comun plzzz dau funda la cel mai tare raspuns.Cat de repede se poate

Răspuns Câştigător
| lovegirl15 a răspuns:

Cateva sugestii ar putea fi:
->glume care ti-au placut
->un top al melodiilor/filmelor/cartilor preferate
->cele mai frumoase amintiri pe care le-ai adunat de-a lungul timpului si pe care vrei sa le pastrezi
->poti sa scrii in fiecare zi cateva randuri in care sa povestesti ce ai facut in ziua respectiva
->citate care ti-au placut dintr-o carte sau citate frumoase, in general
->poezii
->versurile melodiilor preferate
->poti desena ceva
->daca ai talent(scrii compuneri sau poezii), poti scrie cateva dintre creatiile tale
->poti povesti despre baiatul care iti place, prietena cea mai buna, profesorul pe care il placi/il urasti
->sa scrii despre filmele/cartile preferate.
->secretele tale
->visele, dorinte, ganduri.
Intr-un jurnal poti sa scrii absolut orice iti trece prin minte, insa ai grija unde il pui. Presupun ca nu vrei sa ajunga in mainile cui nu trebuie.

4 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Îți scrii viața așa cum e ea.

| RainmakerX a răspuns:

Hey!
Poti scrie despre baietii pe care i-ai bagat in friendzone. happy *scuze, nu m-am putut abtine, ai zis ceva iesit din comun*

Pai toata lumea *care are jurnal* se limiteaza la scrierile acelea plictisitoare *am fost acolo...am facut aia, am plecat, wow ce frumos a fost*

Poti incerca sa faci un fel de poveste in care sa folosesti personaje inspirate din viata reala. Le schimbi numele, te gandesti la actiune si voila... chiar daca o sa-ti gaseasca cineva jurnalul... nu o sa stie cine sunt personajele respective.

Succes!

| MissADEEL a răspuns:

Poți scrie:
- ce ți s-a întâmplat astăzi... știrile zilei din viața ta
- ce ai învățat astăzi (mă refer, ca lecție de viață, nu la teme)
- o opinie legată de un subiect ce te interesează
- ceva interesant ce ai aflat astăzi (dacă ești genul curios căreia îi place să se documenteze des)
- o poezie sau o glumă care să aibă legătură cu ziua de azi
De asemenea, poți să lipești imagini reprezentative sau ce ți se pare mai drăguț din ce găsești pe internet pentru a da culoare jurnalului.

| Irina36 a răspuns:

Buna! Ai putea scrie ceva ce ai vrea sa ti se intample, fanteziile tale, ceva despre viitori iubiti etc.