Si eu patesc de multe ori asa...Totul este sa te autosugestionezi. Sa te gandesti ca nu se merita sa fii suparata.
Am citit undeva ca e bine sa faci niste lucruri foarte importante pentru aceasta stare :
1. trebuie sa recunosti ca esti suparata
2. incearca sa scrii pe o foaie de hartie motivul supararii tale
3.mediteaza la lucrurile bune din viata ta si incearca sa gandesti optimist
4.incearca sa vorbesti cu o prietena buna despre supararea ta; asa te vei descarca si iti va fi mai usor
5. incearca sa iti controlezi purtarile si incearca sa fii un pic mai nepasatoare
6. asculta muzica ta preferata, plimba-te sau citeste o carte
Sper ca te-am ajutat cu sfaturile mele...
Buna, sa iesi la o plimbare cu prietenele, sa citesti o carte, sa asculti muzica vesela, sa gandesti pozitiv...
Sa iti gasesti un prieten sau o prietena caruia sa ii spui ce te doare, pentru ca in momentul in care ai pe cineva sa ii spui totul si pe cineva care sa iti spuna te inteleg, parca grijile si problemele sunt mai usoare.
Sa te calmezi, sa tragi aer adanc in piept si sa te gandesti daca nu sunt altelea mai grave si mai importante pentru care sa te consumi. Timpul in care stai suparata e timp pierdut...
Sa faci ce te inveseleste. De ex poti iesi cu prieteniii. s amergi prin cluburi.
Orice care iti ridica moralul:*
Atunci cand esti suparata poti face tot ce iti place sa faci, sa iesi in oras la un suc cu cea mai buna prietena.
Efort fizic
stimuleaza secretia de endorfina(alias hormonul fericirii
) si iti abate "gandurile negre" ![]()
Poti povesti unei prietene ce te nelinisteste... ajuta mult. dar daca esti genul de persoana mai inchisa in sine. cred ca merge bine si chestia cu tinutul unui jurnal in care sa scrii tot ce ai pe suflet. la mine chiar a functionat, mai ales cand eram de varsta ta...
Si nu in ultimul rand, nu lasa sa treaca zi fara sa zambesti macar o data! Fiecare zi are momentele ei bune, care merita savurate din plin!
Nu stiu, daca E VORBA DE UN BAIAT GANDESTETE LA EL(la clipele frumoase petrecute de voi doi), eu plang si asta ma face sa ma simt mai bine, a si ask mel triste asa ma simt mai bine.Si eu am tot 11ani si m-am certat cu prietenu meu si eu nu am foarte multe prietene![]()
Nu te gandii ca un prieten poate sa te ajute sa te descarci caci poate el pe partea aialalta rade si te barfeste asa ca sfatul meu este sa te gandesti la ceva poztitv sa fii indiferenta, calma, asculta muzica ta preferata, poate iesi la o plimbare singura siti pui toate lucrulile cap la cap si te gandesti la ce ai gresiit pana acum si ce o sa mai gresesti si ce viitor o sa dorestii sa aii
Draga Giuly, avand in vedere ca esti atat de tanara inseamna ca supararile tale nu sunt foarte mari, eu sunt de parere ca nu ar trebui sa te destainui imediat unei prietene, pentru ca la varsta ta fetele sunt rele si barfitoare, eu te-as sfatui sa dansezi, este foarte placut, relaxant, distractiv si te mentine in forma, te face sa te simti plina de energie si chef de orice, deci da volumul muzici la maxim si la dans cu tine:*
Welcome l sad no buc vi to romaina for you america ce faci ma bucur nu las suparat te rog tu fac dar e asa frumos esti om nebun suparata