| absdc a întrebat:

Ce să fac dacă mama nu mă lasă să petrec revelionul cu iubitul meu deși avem 1 an și 3 luni de relație și nu mă prea lasă să ies cu el și când ies cu el vine și sora mea cu mine?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Depine cati ani aveti voim, nu cati ani de relatie, ca puteti sa fiti imperuan de la gradinita, dar tot minori si copiii sa fiti.

Minorii nu au voie sa mearga neinsotiti la petreceri, mai ales unde se sta toata noaptea, iar mama ta stie ce se poate intampla in acea noapte, de aceea nu te lasa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Astepti sa devii majora si o sa petrece revelionul unde vrei

| dullcat a răspuns:

Atat timp cat esti adolescenta nu este safe sa faci chiar orice doresti.Asculta de mama ta, ea nu iti vrea raul.

| Hyperion7 a răspuns:

Mă gândesc că nu are încredere în el și de asta o trimite și pe sora ta cu tine.
Cum zice și suntserios, mai înțelept e sa aștepți majoratul, pentru a nu mai depinde de părinți, pentru că așa, nu știu dacă merită să te pui rău cu ei pentru un băiat, pentru că el azi e, mâine nu mai e, dar părinții tot părinți sunt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ce ai scris aici tu ești minora! Trebuie sa mai aștepți câțiva ani ca să poți sa iei o decizie! Dacă vrei te poți duce cu el și sora ta în centru sa vedeți artificiile!

| NicoleAB a răspuns:

Ce fel de relatie aveti, minora fiind, esti la scoala, presupun ca esti la liceu. In adolescenta alegerile gresite pot sa iti provoace suferinta, chiar traume pentru multi din anii care vor urma. Mama ta nu pare sa aiba incredere in prietenul tau, cu atat mai putin in anturajul format din cei cu care vrei sa va petreceti Revelionul. Varsta e importanta fiindca adolescentii in general sunt teribilisti. Daca intervine si alcoolul (de la petreceri) se pot intampla lucruri cu consecinte foarte grave. Cel mai bine e sa te concentrezi pe studii si mai putin pe intalniri si petreceri in aceasta perioada a vietii. Toate lucrurile au vremea lor, vei avea timp si pentru lucrurile astea si fericirea de a avea un trecut sanatos. Mai asteapta.

| AngheleacuRares2009 a răspuns:

Buna! Părerea mea ar fi să asculți sfaturile părinților, deoarece, nu știu vârsta ta, după cum te-ai exprimat cred că ai sub 18 ani. Sfatul meu ar fi să aștepți majoratul și atunci vei fi liberă să ieși cu iubitul tau oriunde.Parintii tai îti trimit sora ta cu tine, deoarece ei vor să știe că tu le dai o impresie buna.Cand ieși cu iubitul tau și sora ta este cu tine, fă-i o impresie buna ca apoi părinții tăi să își creeze o impresie buna despre iubitul tau părinților tăi! O seara plăcută!