anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac sa pot VISA?

7 răspunsuri:
| teemo2000 a răspuns:

Visul este o formă de imaginație involuntară cu conținut de material inconștient și expriență subconștientă constând dintr-o succesiune de imagini, sunete, idei, emoții și alte senzații care apare, de obicei, în timpul somnului, dar mai ales în cazul tipului de somn în care ochii se mișcă.
Nimeni nu stie de ce visam. Pana nu demult, oamenii de stiinta erau de parere ca visam din cauza acumularilor cerebrale de peste zi, de anumite substante: acid lactic, dioxid de carbon si colesterol. Pe scurt, se crede aca visele sunt o functie a procesului de eliminare compusilor reziduali care are loc in timpul somnului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru teemo2000):

Imaginatie,creativitate,eu am egal cu 0, urasc Romana, iar atunci cand ne compunem sa facem compuneri cu sentimente, descriere sunt egal cu zero barat.Asta ar fi motivul, nu?

| teemo2000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu. Visam pe toata durata somnului, dar ne amintim foarte putin. Avem mii de vise pe noapte si totusi ne amintim poate 1. Poate. Nu este o problema. Si eu este cand ma trezesc si am impresia ca nu am visat nimic.

| 393Dan a răspuns:

Oamenii viseaza in fiecare noapte, insa nu le tii minte pentru ca nu te trezesti in momentul potrivit. Poti gasi mai multe informatii aici
https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Mișcare_rapidă_a_ochilor

| Andreea213 a răspuns:

Visam in fiecare noapte, dar nu mereu ne aducem aminte. Putem avea mai multe vise in aceeasi noapte. Pe unele le uitam pentru ca nu ne trezim pe durata lor. Deaceea ne aducem mai des aminte cosmarurile: pentru ca sunt vise care nu ne plac si ne trezesc din somn.

| FaraNume1245 a răspuns:

Omul viseaza in fiecare noapte.

| Aasdfghj a răspuns:

De fapt visezi dar nu iti amintesti. Mergi la somn relaxat fara sa te gandesti ca vrei sa visezi. Nu iti impune asta.