| y8yujfuyyfvuy a întrebat:

Ce sa inteleaga un baiat cand o fata vorbeste cu el pe mess, la tel ii zambeste si chestii de-astea

Răspuns Câştigător
| tweety_8071 a răspuns:

Si cum stii ca iti zambeste la tel?laughing))
.scuze asa ai scris si asa se intelegeoh go on
pai cred ca te place. da nu neaparat.cine stie... fa si tu al fel.sa vezi cum reactioneaza ea.si daca ai curajul intreab-otongue

bye:8.succes:*

8 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca e doar mess si telefon nu trebuie sa inteleaga nimic, probabil fata se plictiseste si e un mod de a se distra.

| inna a răspuns:

Ca-l simpatizeaza.hee hee

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Da ce ai patit astalaughing?

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Nuj ca il place, ca e doar draguta, ca nu are ce facewinking.

| Orannginna a răspuns:

Probabil il simpatizeaza, ii place compania acestuia, comunicarea cu el si cam atat. Pana la a'l place mai e ceva drum... happy

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa creada nimic! daca o doreste lg el trebuie sa stia ca e necesar sa faca mai mult decat atat! Urasc discutiile astea la "distanta". discuta cu ea fata in fata. atinge-o si atunci o sa poti sa tragi concluzii.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baiatul trebuie sa inteleaga ce e de inteles, ai priceput? Si eu vorbesc pe mess cu prietenii mei, le zambesc, vorbim la telefon, le trimit pupici dar pana acum nu mi-a spus niciunul ca nu ar intelege ceva laughing
Lasand gluma la o parte, fata se intinde la glume, poate ii place de tine, te-ai gandit la asta?