"Sunt a celui pe care il iubesc, si cel pe care il iubesc e al meu
☺|Aseaza sarutul meu p buzele tale dulci,|☺ ☺|pune dragostea mea in inima ta,|☺ ☺|aseaza`ma p mine in suflet la tine |☺ ☺|si promit ca te voi iubi numai p tine!:X|☺ •"
72. ""• ia`Ma de MaNa Si Sa faCem o pLimbaRe. Sa fi doar tU Cu mine, paN` La RaSariT de sOaRe. fara pReTeni, fara TimidiTaTe. fara teLefOane mObiLE si-apeLuRi RataTe. •""
""• Il iubesc pentru`ca ma face sa zambesc.~!•""
"● Cine Este acolo sa te ia in bratse`. Sa te faca sa vrei sa-ti dea sperantse`. Te ajuta. Sa treci peste tot! ![]()
O Singura dOrinta am: IUBESTE`MA…! Daca nu stiu sa ma cOmpOrt…INVATA`MA…Daca Ti-am gresit cu ceva IARTA`MA…Dar sa nu spui niciOdata…`NICIODATA`…"
. In intuneric tu esti lumina care imi da viata
Tu poti sa te-ndoiesti de soare, de focul ce scanteie-n stea, de legile nemuritoare; Dar nu si de iubirea mea
"♥ Am un baiat nu-l las pentru ca tine la mine, ma iubeste si tot ce face, face pentru mine; X♥"
"♥Pune suflet in ceea ce faci♥Atatea eu cate ti-am spus, si la inima ti-au ajuns, tu stii ca asa sunt eu, te iubesc in felul meu"
Funda? :X
"el, poate e singurul ce poate sa'mi promita sa ma minta ca o sa treaca toate"![]()
"another night, another dream but always you."![]()
"si nu ma intreba ce vreau, deja stii prea bine, te am pe tine.si daca acum esti al meu vei ramane asa mereu"
RockStar întreabă: