| cioco1tweety a întrebat:

Ce te face pe tine fericit/a?

14 răspunsuri:
| xtina a răspuns:

Ciocolaataaaaa :X laughing
Cand aud ca e greva la scoala!
Cand ea mama si tata salariu, imi fac de caplaughing

| muresanul a răspuns:

Sa imi vad familia sanatoasa si fericita!

| Rukhsandra a răspuns:

Un cont cu 10 mil de euro...mai ales pe criza astawinking

| caramelagurl33 a răspuns:

Nu conteaza ce ne face pe noi, ci ce te face pe tine. daca pe tine te face aerul curat, ce rost are sa se bage altii? doar trebuie sa stii acest lucru nu?

| Drauzy a răspuns:

Sa ii vad pe cei de langa mine fericiti si sanatosi si aici ma refer la familie si prieteni. asta vreau si sunt cel mai bogat si fericit om happy

| ---koko--- a răspuns:

Pe mine ma fac fericita lucrurile marunte, sa am prieteni si familia langa mine, cand cineva imi spune o vorba buna sau imi da un sfat si altele.

| Marii a răspuns:

Faptul ca de fiecare data cand cad din cauza celor care-mi vor raul, ma ridic foarte usor. happy

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Ce ma face pe mine fericita?
Pai, sa-mi vad familia linistita, unita si sanatoasa. Sa-mi ajunga banii, sa ies cu surorile in oras, sa ma intelege cu prietenii, sa-i mearga familiei mele bine.

De fapt... sunt multe lucruri. laughing
Nu mi-ar ajunge 10 pagini sa le spun, dar cele de sus sunt principalele. Tie?

| cornel a răspuns:

Pai sa o vad pe prietena mea ca zambestehappy
sa imi vad familia fericitahappy

| Aurelia_6050 a răspuns:

Nu ma face. M-ar face. Ca toate dorintele sa mi se indeplineasca, si nimic mai mult.

| :X:X a răspuns:

Sa fiu cu baiatul pe care il iubesc dar asta nu se poate crying asta mi ar aduce zambetul pe buze :X:X

| Bacemi a răspuns:

Prietenii adevarati si micile flirturi nevinovate.

| Liviu a răspuns:

Multe melodii cu Parazitii, bug mafia, zale, ombladon etc (sunt multi care imi plac)mai pe scurt toate ce tine de rap romanesc'
2. O bere la 2 litri aer curat un paket de tigari si.cateva fete cu care sa am ce sa vorbeschappy
Sa am un loc unde ma pot scalda...
Asta mar face fericit
Normal si sanatatewinking

| Brotacel a răspuns:

Buna!

In momentul de fata sa trec cu bine de examene.Sa stiu ca pot ajuta pe cineva cu un sfat.Sa'mi vad familia fericita. Sa stiu ca la un moment dat voi gasi persoana potrivita pentru. mine. Sa'mi vad sora maturizandu-se. Sa stiu ca sunt sanatoasa si ca cineva de sus ma iubeste!

Pa, pa.

Întrebări similare