Are importanță,sunt facultați autorizate,unde poți sta liniștit că vei avea o diplomă legală, și sunt cele neautorizate unde cheltui mult, și nu faci nimic.
De acea facultate precizată de tine, nu știu mare lucru, important este să te regăsești tu în ceea ce faci.
Toate institutiile de invatamant superior(universitati) din Romania sunt autorizate sa functioneze cel putin provizoriu--- nu exista vreuna care sa functioneze fara autorizare!
Ei nu, în Bacău sunt două
Cele doua din Bacau sunt autorizate! --- le gasesi nominalizate in prima si a treia din listele institutiilor de invatamant superior pe website-ul Ministerului Educatiei Nationale :https://www.edu.ro/institutii-invatamant-superior
* Univ. "Vasile Alecsandri"-Bacau -> in lista universitatilor de stat civile
*Univ."George Bacovia"-Bacau -> in lista in lista universitatilor particulare acreditate
Nu știi ce vorbești, au profile neacreditate, foarte multe.Am prieteni care au plecat din Bacău din cauza asta, postliceale din județul Bacău neacreditate, profile neacreditate.Sunt studentă la Iași, am vrut la Bacău fiind din Bacău.Prietenii mei au plecat cu coada între picioare de acolo.
Daca ai fi studenta precum pretinzi, ai fi stiut ca termenul de "profil" nu este specific facultatilor!---unui liceu, da,este specific (profilul uman, profilul real, profilul tehnic, profilul artistic).
Pentru invatamantul superior, termenul care desemneaza incadrarea programelor/specializarilor universitare este "domeniul", nicidecum profilul!
Se pare ca, in cazul tau, se verifica zicerea : "copiii spun lucruri trasnite"!
Te rog, vizitează-mi profilul de Facebook: https://www.facebook.com/annya.anne
Am scris pe fugă, îmi cer scuze pentru cuvintele nepotrivite pe care le-am folosit mai devreme, lăsând la o parte ca ai avut dreptate, și faptul că voi ține minte termenii folosiți cu atât de multă înverșunare de tine, tot nu știi ce vorbești.Informațiile tale sunt total incorecte.Ce știi tu despre ce domeniile acreditate și neacreditate din Bacău?
Am lucrat un an ca educatoare într-un centru pentru copii, șefa mea are în spate 35 de ani lucrați în învățământ, prietenii mei s-au axat pe Bacău pentru că este comod fiind aproape de casă.
Poate nu am folosit un limbaj specializat, dar știu despre ce vorbesc.O seară bună!
Boona, foarte buna parere. da, un Bucuresti, un Iasi un cluj o timishoara. nu oricare