| Pimpux a întrebat:

Chiar asa de multi inapoiati si inceti avem in tara asta? Nu pot intelege cum de unii pot pune anumite intrebari pe care le vedem pe aici...si daca esti copil, domle ai parinti, vorbeste cu ei. intreaba.

Cat de inapt trebuie sa fii? sa imi explice si mie cineva... va ia mult sa intrebati ce id de mess sa faceti, ce nume de caine sa dati, cum va arata rahatul de peste 3 zile in vasul de toaleta si alte cele. ar putea fi un site bun daca ai avea ce invata de la el, dar din pacate e plin de copii care habar nu au sa scrie corect gramatical sau sa gandeasca normal.

6 răspunsuri:
| clauss a răspuns:

Cand am aparut eu acum 2 ani si ceva si pune-i intrebari de genul asta, la care te referi, erai pus imediat la zid, asta e acum, ma uit si eu si practic nu stiu daca gasesti o intrebare buna la 1000 puse

| Sunnyツ a răspuns:

Degeaba te stresezi, nu vei putea schimba nimic. TPU nu mai e ce a fost odata...

| Pimpux explică (pentru Sunnyツ):

Nu ma stresez deloc. doar ma mir cati analfabeti, inculti s.a.m.d gasesc. eu citesc pe aici cand am chef sa rad, ca la ce prostii gasesc...

| Sunnyツ a răspuns (pentru Pimpux):

Asta stiu...mai ales la D/S.

Răspuns utilizator avertizat
| Root4004 a răspuns:

Nici nu stiu cum era odata TPU. laughing ma rog si eu aud tot felul de intrebari foarte stupide