| NubleReapper a întrebat:

Chiar nu mi mai suport viata,am o groaza de probleme,nimic nu merge bine,imi urasc aspectul fizic,oamenii ma tot inlocuiesc, simt ca nu mai am prieteni...si cel mai rau ma doare faptul ca, eu cred ca toate astea sunt doar din vina mea...
Va rog sa mi dati niste sfaturi...ce pot schimba ca sa devina lucrurile mai bune?

10 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Iti lipseste increderea in tine.
Ignora persoanele care te influenteaza negativ, fii mai optimist.
Fa o schimbare in viata ta.

| Donsavas a răspuns:

Ar trebui să discuți cu un psiholog despre problemele astea pentru ca se vede clar ca nu le faci fata singur/a iar prietenii si familia nu au competenta necesară sa te consilieze.

| Plato a răspuns:

Bineînțeles ca e vina ta, a cui sa fie?
Alergi 10km pe zi si iti urasti aspectul fizic? Ma indoiesc. Probabil nu faci nimic sa indrepti lucrurile.
Nimic nu se schimba, pana tu nu te schimbi. Parca e si titlul unei carti. Ti-as putea sugera cateva care te pot ajuta.

| ywar a răspuns:

Du-te la camera de garda a unui spital si iti va reveni cheful de viata. Acolo vezi care-i treaba cu viata adevarata. Mi se pare ca voi tinerii aveti niste idei cretine despre viata. Voi ziceti ca sunteti cool. In realitate sunteti seci si nu vedeti ca aveti atatea avantaje. Dar voi o rupeti pe anguase...

| mihaicelsfant a răspuns:

Omoarate

| Stropdeploaie a răspuns:

Mergi la biserica. Vorbeste cu un preot!

| IoanaRoman09 a răspuns:

Tu ai nevoie de ceva care se numete...*INDIFERENTA*

| Sketch2 a răspuns:

Inteleg cum te simti dar nu o sa rezolvi nimic daca doar te plangi. Ia initiativa. Daca nu iti place aspectul tau fizic schimba asta. Poti schimba felul in care te imbraci, tunsoarea, exista doctori daca ai si probleme de acest gen. In legatura cu oamenii, fii mai indiferent. Daca nu ai prieteni incearca sa socializezi cu alte persoane. Daca ai probleme cu depresia, anxietatea, ptsd, etc. poti consulta un psiholog. Daca incerci sa schimbi ceva vei simti diferenta.
Succes!

| Ioanagrrrr a răspuns:

Sunt în aceeași situație că ține și tot mă chinui, m-am saturat de tot.

| Donsavas a răspuns (pentru Ioanagrrrr):

Dacă te chinui, asta arata cat de mult suferi. Mergi la un doctor, un consult psihiatric nu ti ar dauna.