| MadaLoveUcv a întrebat:

Ciauuuu`:*:*
Cine imi Zice sh mie Niste statusuri FrumOasheee?:X.Pls:*. Puteti sa imi dati sh site`uri :*. dar sa fie frumOashee:X. Funda la cele mai frumOashee:X

>Merciiii`big grin

Răspuns Câştigător
| aalwayss a răspuns:

De acum incolo, sa tii in minte bine ca nu mai ma baag in viata ta.Acum stai cu zdreanta ta!

Sterge`mi numarul`, si toate pozele cu noi!

Zici tu ca e mica, dar stie ce vrea.Asteapta sa creaska mai mare sa vezi c buna se face ea!

As putea zice usor: s-a intamplat. A fost o joaca de copil nevinovat; dar simt ca treaba nu s-a terminat. Plec din viata ta cand drumul meu s-a incheiat.

Pentru fericirea ta sunt unitate de masura!

O vezi? nu e trista, chiar deloc... zambeste suav, are privirea de foc. e o dulce, o iubesti, stii bine... dar ea, deja nu se mai gandeste la tine

Eu am crezut in tine tu ai facut tot ce ai vrut si poate ai tinut la mine dar sa-mi arati nu ai stiut.

Te iubea, fraiere, chiar te-a iubit candva! Priveste-o dar stai departe, acum nu te mai vrea! E mult prea tarziu pentru regrete, Te-a uitat nici nu vrea sa te ierte`!

De ce ea? Pentru ca alaturi de EA nu vei fii doar mandru ci si fericit!

Acum pe fata vorbesc pe la spate, barfesc, Una zic si alta gandesc, Si doare sa vezi pe fetele lor acel zambet fals si pervers.

Si tu poti fi ranit de`o fata.Nu uita ca si baietii plang cateodata`!tongue

Nu ma crezi in stare? Nici o problema, nu ma cred nici eu! De aia fereste-te de ziua in care o sa prind tupeu`!

Pana cand sa te`ntrebi.pana cand sa`nduri pana cand sa tragi, sa bei, sa furi, Pana cand sa te trezesti dimineata si sa`ncepi sa-i injuri?

Nu faci nimic Ai impresia ca eu stau sa te astept Dar de fapt eu ma indepartez incet Te uiti atent ma privesti cu regret asupra mea nu vei mai avea nici un efect!

Lumea vorbeste prostii ca sa te schimbe si te minte, numai tu poti vedea si dincolo de cuvinte.

A ierta`i usor, a uita e greu!

Ba fraiere! Ce ai zis? Dupa cea ce mi-ai facut. Ce mai ai tupeu` sa te pot iertaa laughing?

Daca vrei mai multe da`mi id tau prin mesaj.
Funditzsabatting eyelashes?

3 răspunsuri:
| GuessWho a răspuns:

"spui ca am figuri?raised eyebrowsHa?laughingEsti un taran baioh go on... Vorbesti aiurea=]]"
"Zambesc doar cand nu am voie:X."
"Asta`s eu`... N`am ce sa-ti fac...am vazut ce` tarfe`tsi placoh go onlaughing Nu`tsi da ochii` peste cap! Nu pot` fi cum ai visatwinking!"
"Să nu'ti treacă prin gând că mă poti avea la degetu` mic. Să moară măta de nu stiu prea bine să profit" [laughing]"
"Tine minte stii prea bine` Ca privirea mea nu minte! De azi am un singur scop! Sa pun fericirea mea pe primul loc!"
"Daca penttu un timp credeai c`o vei distruge. uite`te dupa. zambeste sh mai dulcesmug
>big grin

| NebunaDupaRobert a răspuns:

Http://www.statusuri.ro/, http://sweety-things.weebly.com/,aicia sunt de toate care vrei. pup la tine. funtitza plizz :X:::*

| dede_4428 a răspuns:

Http://sweety-things.weebly.com/ aici sunt de care vvrei:X

Funda?:o3