| yo_2887 a întrebat:

Cine are statusuri pentru fostul` cand acesta crede ca esti cu prietenul lui cel mai bun si nu e adevaratbatting eyelashes? plzzz... fundita la cele mai multe big grin

Răspuns Câştigător
| zSchizophrenic a răspuns:

M`ai avut, m`ai pierdut! Asta e! Crezi că eu sunt proasta ta? Crezi ce vrei frate! Doar e viaţa tawinking

Ai fost candva un vis ce s`a destrămat uşor.Acum tot eu sufar, tot eu ma chinui spunandu`ţi că nu este adevarat ce spune lumea.Crede`i pe ei.De azi înainte o să trec peste tot ce`a foststraight face

Tine minte că o lacrimă adevarată e rece.La fel ca şi timpul care nu mai trece.Am doar simple regrete! Iar ce'a fost între noi, false sentimente.

Ţine minte că datorită prietenilor tăi m`ai îndepărtat.Şii tu mă iei pe mine cu vrăjeli că te înşel?! Pleacă mă şii lasă`măwinking

Îţi zambesc frumos şi te înjur pentru tot răul ce mi l-ai făcut, pentru tot ce m-a durut şi încă mă doare.Am două cuvinte de zis"Ieşi din viaţa mea".

Atunci cand esti trist pentru ca tocmai te-ai despartit de persoana iubita poate iti doresti sa-ti exprimi sentimentele.sigh

Am intalnit un inger…mi-a soptit sperante…l-am privit orbind…m-a atins visand…l-am parasit plangand…

Nu mai conteaza ce a fost, nu mai conteaza cine esti. Viata merge inainte!

Nu-mi pasa de nimic. Nu-mi pasa de tine!

Cand iti va fi dor de mine aminteste-ti un singur lucru"Mai lasat sa plec"happy

Am învăţat că nu e bine să ai incredere în prieteni.Şii asta o ştiu de la tine.Tu mereu îi ascultai pe eihappyIar` eu picam de`vinaoh go on.

M`ai lăsat să plec! O să vină o zi,cand îmi vei spune:Întoarce`te,mi`e dor de tine.Iar` eu o să`ţi răspund cu nepăsare:Nu mă mai întorc, candva şi mie mi-a fost dor de tine, dar a trecut.Totuşi îţi dau un sfat"Uită`ma"happy

0 răspunsuri: